Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele CSM Constanța, victorie și spectacol, la meciul de debut în noul sezon al Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

ro

15 Oct, 2023 08:05 990 Marime text
 

 
În meciul de debut în noul sezon al Ligii Naționale Getica 95, formația feminină de baschet CSM Constanța a întâlnit pe teren propriu CSM Târgoviște, la trei zile după meciul foarte bun făcut în EuroCup Women, la Istanbul, pe terenul finalistei ultimei ediții a competiției, Galatasaray.
 
Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămârgeanu au revenit senzațional după 33-44 la pauză, cu două sferturi magnifice, câștigate cu 24-19 și 22-8 și s-au impus clar, scor final 79-71, contra formației târgoviștene. Primele două sferturi le-au revenit oaspetelor: 19-17 și 25-16.

 Victorie și spectacol făcut de baschetbalistele CSM Constanța în Sala Sporturilor, la meciul de debut în noul sezon al Ligii Naționale Getica 95!
 
Dragana Zivkovic, 18 puncte și 8 recuperări, a condus în topul marcatoarelor, în timp ce Annemarie Godri-Părău a încheiat meciul în double double, cu 10 puncte și 10 pase decisive.
 
Mărginean 13p, Irimia 12p, Higgins, 8p, 10 recuperări, Ghizilă 6p, Podar 6p, Koizar 4p, Orban 2p au contribuit și ele la o victorie pe cât de plină de suspans, pe atât de frumoasă!
 
Din păcate sperăm să nu fie serioasă accidentarea lui Nicolett Orban și să revină cât mai repede. Mulțumim, spectatorilor pentru susținere! Felicitări, fetelor și staff-ului! Hai, Constanța!, se menționează pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța, figură frumoasă la primul meci din istoria clubului în EuroCup Women (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii