Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, figură frumoasă la primul meci din istoria clubului în EuroCup Women (GALERIE FOTO)

ro

12 Oct, 2023 09:51 923 Marime text
 

Echipa feminină de baschet a CSM Constanța a susținut primul meci din istoria clubului în întrecerea continentaăl EuroCup Women, întâlnind în deplasare un adversar redutabil, Galatasaray Çağdaş Faktoring, finalista sezonului trecut și care și-a trecut în palmares două trofee EuroCup și unul al Euroligii.
 
Meciul i-a revenit formației gazdă cu 83-77, însă CSM Constanța a părăsit terenul cu fruntea sus, având șansa de a produce o mare surpriză, după ce a condus la pauză cu 46-40!
 
Pe sferturi, scorul în meciul Galatasasay – CSM Constanța a fost 29-27, 11-19, 22-10, 21-21.
 

CSM Constanța face o figură frumoasă la primul meci din istoria clubului în EuroCup Women. Cu un avantaj de două posesii la pauză, CSM Constanța a fost asaltată în ultimele două sferturi de Galatasaray, care, cu multă agresivitate, a revenit în joc, a egalat situația pe tabelă și apoi s-a distanțat în sfertul patru, scor final 83-77.
 
Cu mai multă claritate și calm pe final, CSM Constanța ar fi putut produce o surpriză majoră în EuroCup. Avem toată încrederea că vom continua evoluțiile bune și așteptăm următoarele meciuri din EuroCup Women, pentru a ne măsura forțele cu cât mai multe echipe. Pentru România, Constanța a luptat admirabil. Un efort comun susținut al întregii echipe și multe felicitări tuturor fetelor noastre, care arată că pot face față marilor echipe ale Europei! Mulțumim tuturor pentru mesaje, hai Constanța!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Ioana Ghizilă a încheiat meciul cu 21 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, Dragana Zivkovic încheie în double-double, cu 13p și 12 recuperări, Kristina Higgins a realizat 15 puncte și 9 recuperări, iar Gabriela Mărginean a avut 11p și 5 recuperări.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii