Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet masculin CSM Constanța câștigă Cupa României la baschet 3X3 Indoor, egalând performanța reușită de echipa feminină (GALERIE FOTO)

ro

31 May, 2023 10:00 1308 Marime text
Sursa foto: Federația Română de Baschet
După ce la mijlocul lunii CSU CSM Constanța 1 a cucerit Cupa României la baschet 3X3 Indoor la feminin, a venit rândul băieților de la CSM Constanța să se impună în competiția masculină.
 
„CSM Constanța reușește dubla în Cupa României 3x3 Indoor și cucerește trofeul și în competiția masculină.
 
După ce și-a adjudecat trofeul în competiția feminină, CSM Constanța reușește o nouă performanță și cucerește Cupa României 3x3 pentru a doua oară”, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța Baschet.
 
Cu o formulă formată din Andrei Oprean, Vlad Corpodean, Vitalia Balan și Mario Lazar, CSM Constanța a obținut 6 victorii în cele 7 meciuri disputate de-alungul celor două zile de competiție.
 
Baschetbaliștii antrenați de Alexandru Olteanu s-au impus în fața lui Dinamo București (22-11) și au cedat ămpotriva celor de la CSU Târgu Mureș (20-21) în faza grupelor, ca mai apoi să câștige toate meciurile din fazele eliminatorii, cu U Cluj (20-13), Știința București 2 (21-11), CS Poli Iași (21-11), CSU Târgu Mureș (19-14) în semifinale și 21-15 cu Știința București 1 în finală.
 
Mario Lazar a fost declarat MVP-ul turneului iar doi jucători de la CSM Constanța au fost cooptați în echipa ideală a turneului (Mario Lazar, Vlad Corpodean alături de Andrei Calenic și Ovidiu Negoiță).
CSM Constanța a mai avut o echipă înscrisă în competiție, una în care s-au regăsit Ștefan Gribinic, Adrian Rădulescu, Alexandru Unitu și Mario Takacs-Sixt, echipă care s-a oprit în prima fază eliminatorie după ce a cedat cu CSU Pitești 2 cu 13-21.
 
CSM Constanța a fost prezentă la Cupa României 3x3 Indoor Masculin cu: Andrei Oprean, Vlad Corpodean, Vitalie Balan, Mario Lazar, Ștefan Gribinic, Adrian Rădulescu, Alexandru Unitu, Mario Takacs-Six și un staff format din Alexandru Olteanu (antrenor) și Alexandru Oltean (kinetoterapeut).
 
„Constanța este deținătoarea primei cupe a României în istoria baschetului 3x3 în România, în competiția masculină, de când disciplina a devenit sport olimpic, acum trecându-și în palmares încă un trofeu 3x3”, se mai arată pe pagina celor de la CSM Constanța Baschet.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii