Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet. Marți, 9 aprilie 2024 CSM Constanța, meci acasă pentru calificarea în finala Ligii Naționale. Intrarea e liberă! (VIDEO)

ro

09 Apr, 2024 11:41 565 Marime text
 
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța joacă marți, 9 aprilie 2024, de la ora 19.00, pentru calificarea în finala Ligii Naționale!
 
După 1-1 la general, meciul decisiv CSM Constanța – CSM Târgoviște se dispută la malul mării, împotriva echipei cu care formația de pe litoral a disputat și finala Cupei României.  
 

Marți, 9 Aprilie, strângem rândurile și dăm tot ce mai e bun, pe teren și în tribune. CSM Constanța - CSM Târgoviște va fi meciul dintre singura echipa neînvinsă pe teren propriu în acest sezon și a patra echipa din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica 95. Intrarea la meci este liberă. Hai la sală!, este emsajul CSM Constanța.

 
Echipa masculină, debut în play-off
 
Tot marți, 9 aprilie, formația masculină de baschet CSM Constanța susține primul meci din turneul play-off al Ligii Naționale.
 
După ce s-a impus în ultima etapă din Top 10, cu Corona Brașov, echipă pe care a eliminat-o din cursa spre play-off, CSM Constanța joacă pe terenul echipei de pe locul 2, CSM Oradea.
 

Băieții noștri nu au avut mult timp pentru a se odihni sau a se relaxa după calificarea în playoff, primind înștiințarea că meciul se va juca mai repede cu o zi decât fusese inițial programat, astfel că, la finalul victoriei de pe teren propriu, echipa și-a pregătit bagajele și apoi a plecat spre Oradea, acolo unde sperăm să facem un meci cât mai bun, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.

 
CSM Oradea - CSM Constanța se joacă de la ora 19.00, în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și pe youtube-ul FRB TV.
 
În video, declarațiile de la finalul meciului cu Corona Brașov ale antrenorului principal al CSM Constanța, Dan Fleșeriu, ale jucătorilor Vytenis Čižauskas, Ștefan Gribinic și Alexandru Jeles și ale directorului CSM Constanța, Andrei Talpeș.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța a condus la pauză, dar a pierdut al doilea meci cu CSM Târgoviște din semifinală (GALERIE FOTO)

 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța au învins CSM Corona Brașov și se pregătesc de play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii