Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, un nou meci curajos în fața finalistei EuroCup Women, Galatasaray Istanbul (GALERIE FOTO)

ro

02 Nov, 2023 09:43 941 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a susținut un nou meci internațional, în competiția EuroCup Women, întâlnind pe teren propriu, finalista ediției trecute, Galatasaray Istanbul, formație aflată pe locul întâi în grupa C, cu punctaj maxim.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul lui Galatasaray, scor 83-76, după ce gazdele au câștigat un sfert dintre cele patru, al treilea, iar ultimul s-a încheiat la egalitate.
 
Echipa turcă a condus și la pauză, cu 46-35, iar pe sferturi scorul în meciul CSM Constanța – Galatasaray a fost 23-24, 12-22, 20-16, 21-21.
 

CSM Constanța a făcut, din nou, un meci curajos, în fața echipei din Turcia, Galatasaray Cagdas Factoring. Cu Sigrid Koizar și Kristina Higgins, principalele realizatoare, CSM Constanța s-a apropiat la două posesii în a doua parte a partidei, făcând două sferturi foarte bune, cu oaspetele gestionând diferența până la ultimul atac, scor final 76-83. Mulțumim tuturor pentru sprijinul de la sală! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
De la echipa de pe litoral Kristina Higgins a încheiat meciul în double double, 22p și 12 recuperări, Sigrid Koizar 24p cu un procentaj foarte bun din spatele semicercului de 75% (6x3p), 4 recuperări și 3 pase decisive, Gabriela Mărginean a avut 12p, 4 recuperări, 3 pase decisive, Annemarie Gödri-Părău - 8p, 3 pase decisive și o recuperare, Dragana Zikvovic - 4p, 6 pase decisive și 2 recuperări, Gabriela Irimia - 2p, 5 recuperări, Bianca Fota - 2p, o recuperare și o pasă decisivă, Alina Podar - 2p, o pasă decisivă și o recuperare, iar Anisia Croitoru - 2 recuperări.
 
Pentru CSM Constanța urmează un meci în deplasare la Târgu Mureș, pe 18 noiembrie 2023, și apoi o nouă partidă în EuroCup Women, în deplasare, pe terenul echipei Kibirkstis Vilnius.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:


Baschet
CSM Constanța, meci acasă cu Galatasaray Istanbul, în EuroCup Women
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii