Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța U17, două victorii la Turneul Final al Campionatului Național

ro

02 Jun, 2023 16:34 1231 Marime text


Baschetbaliștii de la CSM Constanța U17 au început cu o victorie Turneul Final al Campionatului Național, Grupa III din Div Val B, scor 71 – 60 în fața celor de la Leii București.
 
În al doilea meci, elevii lui Bogdan Ivanovici și Mario Takacs-Sixt au întâlnit pe CSS Viitorul Cluj-Napoca și au câștigat cu 80 - 45.
 
Acum, constănțenii își așteaptă următorul adversar, care va fi Lynx Ploiești sau CN Aurel Vlaicu 1 București.
 
„CSM Constanța U17 a început cu dreptul Turneul Final al Campionatului Național, Grupa III din Div Val B, și-și așteaptă următoarea adversară (Lynx Ploiești sau CN Aurel Vlaicu 1 București).
 
 
Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici și Mario Takacs-Sixt s-au impus în primul meci cu Leii București, 71-60, după ce un oficial al echipei din capitală, a acuzat răpirea jucătorilor de către vacanță, pesemne că în continuare cel mai mare dușman al baschetului românesc este vacanța de vară. Fără să ne fi dorit să judecăm sau să fim judecați, ne-am concentrat pe al doilea meci de la Turneul Final unde i-am întâlnit pe cei de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, în fața cărora ne-am impus cu 80-45 și ne așteptăm următorul adversar (Lynx Ploiești sau CN Aurel Vlaicu 1 București).
 
 
Un lucru este cert în Grupa noastră... cu Baschet Club Leii și CSM Constanța, spectacolul (baschetbalistic) este asigurat în grupa noastră (cât și norma de pizza)”, se arată pe Facebook-ul CSM Constanța Baschet.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii