Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet. CSM Constanța, succes prețios „Fanii le-au purtat pe fete spre o mare victorie și cu un pas mai aproape de finală“ (GALERIE FOTO)

ro

04 Apr, 2023 00:00 1274 Marime text

 
  • A doua partidă din semifinale dintre CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad a fost programată la Arad, joi, 6 aprilie.
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a făcut primul pas către finala Ligii Naționale, câștigând meciul de debut în semifinale, 80-63 pe teren propriu cu FCC Baschet UAV Arad.
 
La Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, cea care a găzduit disputa, atmosfera a fost ca de obicei foarte frumoasă, fanii venind în număr mare să le susțină pe fete. „Vreau să le mulțumesc în primul rând fanilor, care au venit în număr foarte mare la sală să ne susțină. Mă înclin în fața lor! Știam că va fi uin meci solicitant, mai ales din punct de vedere fizic. Aradul este o echipă foarte fizică, dar, după cum am spus mereu, noi intrăm pe teren să ne luptăm de la egal la egal cu oricine. Conexiunea și chimia care s-au creat între noi, jucătoarele, ne vor duce departe“, a declarat Alina Podar, principala marcatoare a CSM Constanța, cu 25 de puncte. „A fost un meci greu, le mulțumesc și eu fanilor. Va fi greu și în continuare, dar nu vom ceda“, a menționat și Miljana Dzombeta, autoare a zece puncte în meci.  
 
Suporterul fanilor a fost subliniat și de Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța. „Sala Sporturilor a fost din nou plină. Am jucat prima semifinală din istoria clubului. E un proiect foarte frumos, care iată că dă roade. Multe jucătoare românce tinere, multă pasiune, multă muncă. Dacă faci o combinație între muncă și pasiune, nu ai cum să dai greș niciodată. Arad este vicecampioana României, o echipă de tradiție în baschetul feminin românesc. Fanii arădeni cunosc foarte bine fenomenul și știu cum să-și susțină echipa. Au un respect enorm și dau dovadă de fair-play. Consider că este un loc unde oricine și-ar dori să joace o semifinală. Într-adevăr, va fi o deplasare lungă și grea, mergem acolo să ne jucăm șansa. Dacă nu vom reuși să închidem seria acolo, cu siguranță o vom face în fața propriilor suporteri. Sala va fi iar arhiplină și ne va da imboldul pentru a ne califica în marea finală“, a subliniat Andrei Talpeș.
 
A doua partidă din semifinale dintre cele două echipe a fost programată la Arad (joi, 6 aprilie, de la ora 18.30), iar, dacă va fi cazul, se va juca și meciul decisiv, la Constanța, duminică, 9 aprilie.
 
Directorul CSM Constanța a subliniat și rezultatele deosebite de la rugby, secțiunile Under-18 și Under-20, cele două meciuri find câștigate de echipele de pe litoral: 29-5 cu CSS Bârlad, respectiv 57-8 cu CNAV CS Dinamo București.
 
„A fost ceva senzațional și la cele două meciuri de rugby juniori. Din păcate, nu am putut juca la Constanța. Am susținut din nou meciurile de acasă în deplasare, dar nu-i problemă, Mangalia este casa noastră acum. Le mulțumim pe această cale. Două meciuri senzaționale la rugby. Băieții n-au cedat un centimetru de teren în fața adversarilor și îi felicit pe această cale. Au dat dovadă și de fair-play, și de sportivitate, și de ambișțe, și de dorință. La U-20, au învins marea lor rivală, Dinamo, cu care ne batem pentru medalia de aur. Iar de la rugby fanii au venit la baschet și le-au purtat pe fete spre o mare victorie și cu un pas mai aproape de finală. Iar pentru asta le mulțumesc. O mare de sportivi și nu numai. Mulțumesc tuturor secțiilor care au fost la sală și tuturor suporterilor și oamenilor care au răspuns apelului nostru. Ca de fiecare data, au răspuns pozitiv și ne-au făcut bucuria de a umple sala“, a precizat directorul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
Baschet
CSM Constanța, victorie în primul meci din semifinalele Ligii Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii