Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, succes cu Petrolul Ploiești. „Sprijinul fanilor a fost al șaselea jucător“ (GALERIE FOTO)

ro

03 Dec, 2023 10:58 807 Marime text
 
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit meciul masculni de baschet dintre CSM Constanța și CSM Baschet Petrolul Ploiești, din Liga Națională, seria B.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 83-80, după ce formația ploieșteană a fost ăn avantaj la pauză, cu 46-45.
 
Pe sferturi, scorul în meciul Constanța – Ploiești a fost 26-24, 19-22, 15-15 și 23-19.
 

CSM Constanța face două sferturi foarte bune și întrerupe seria de cinci meciuri în care nu a cunoscut gustul victoriei. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au avut un adversar redutabil în seara aceasta, care a înscris din aproape toate pozițiile. Cu un minut rămas pe final și egalitate pe tabelă, Dragoș Diculescu a izbutit un coș de 2 puncte la care a fost faultat și a fructificat și aruncarea liberă, astfel că, CSM Constanța și-a păstrat avantajul până la ultima secundă. A fost un meci în care sprijinul fanilor a fost al șaselea jucător. Important este că CSM Constanța și-a regăsit ritmul și pofta de joc, susținuți de proprii suporteri și că acest meci poate să fie unul dintr-o serie de victorii pe care CSM Constanța speră să le obțină. Mulțumim, Constanța! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
Jorden Duffy, cu 18 puncte, și Kyndahl Hill, cu 15 puncte, au fost principalii marcatori ai Constanței, în timp ce Henderson Jr (10p), Griffin (10p), Diculescu (11p), Torok (7p), Lazar (9p) și Oprean (3p) au contribuit la victorie cu puncte importante.
 
În următoarea etapă, CSM Constanța va juca pe terenul celor de la CSM Focșani, urmând ca formația de la țărmul mării să revină acasă la mijlocul lunii decembrie, când vom întâlni CS Vâlcea.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM Constanța a cedat la mare luptă meciul cu FC Argeș Pitești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii