Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, punct final în FIBA EuroCup. „S-au bătut cu echipe puternice ale continentului“

ro

30 Nov, 2023 09:14 963 Marime text
 
Punct final în campania europeană pentru baschetbalistele de la CSM Constanța.
 
În ultimul meci din Grupa C a FIBA EuroCup, fetele antrenate de Alexandru Olteanu au cedat pe terenul echipei franceze Union Feminine Angers, scor 61-95 (30-42).
 
Pe sferturi, scorul în meciul UFA – CSM a fost 26-16, 16-14, 38-16, 15-15.

CSM Constanța a jucat de la egal la egal cu adversarele în primele șapte minute ale partidei din Salle Jean Bouin, însă Angers s-a desprins după primul sfert, 26-16. O diferență pe care jucătoarele de pe litoral au încercat să o reducă în sfertul secund, cedat în cele din urmă la doar două puncte diferență, 14-16. Gazdele au ieșit mult mai motivate de la vestiare și au reușit să-și majoreze consistent avantajul în sfertul al treilea, când s-au desprins în câștigătoare.
 
Pentru echipa constănțeană au evoluat: Higgins - 13 puncte (5 recuperări), Zivkovic - 11p, Irimia - 10p, Podar - 7p, Godri-Părău - 5p, Mărginean - 4p, Koizar - 4p, Croitoru - 4p, Ghizilă - 3p, Bianca Fota și Denisa Fota.
 

Vicecampioanele României s-au bătut cu echipe puternice ale continentului, la prima participare într-o competiție europeană, și au jucat un baschet curajos în multe momente, atât împotriva câștigătoarei Grupei C, Galatasaray Istanbul, cât și contra echipei lituaniene Kibirkstis Vilnius, este mesajul CSM Constanța.

 
Echipa de pe litoral se va concentra de acum pe meciurile din Liga Națională Getica ‘95.
 
Prima confruntare este restanța cu FCC Baschet UAV Arad, din etapa a 3-a, programată luni, 4 decembrie 2023, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:


Baschet
CSM Constanța, victorie cu CS U Cluj-Napoca, cea care a condus la pauză (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii