Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, opțiune serioasă pentru Final 8, după victoria de senzație cu CSM Corona Brașov (GALERIE FOTO)

ro

10 Mar, 2024 08:44 734 Marime text
 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța au jucat un nou meci în Grupa 1-10 a Ligii Naționale Getica ’95.
 
CSM Constanța a întâlnit-o, în deplasare, pe CSM Corona Brașov, înregistrându-se un duel între două echipe cu linii de clasament aproape identice, fiecare având înaintea partidei câte 4 victorii și 16 puncte.
 
Antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian, CSM Constanța a revenit senzațional de la -10 puncte la pauză și s-a impus, scor 96-93, după un final de meci incendiar, în care echipa oaspete a avut în junioarele Under-13 prezente la sală o adevărată galerie.
 
Scorul pe sferturi în duelul Brașov – Constanța a fost 30-18, 19-21, 21-24, 23-33, la pauză gazdele conducând cu 49-39.
 

CSM Constanța a revenit mult mai motivată de la vestiare și treptat a recuperat diferența de pe tabelă, preluând chiar și conducerea în dese rânduri. Nu au lipsit alley-oop-urile spectaculoase marca Bryan Griffin care a încheiat în double double cu 12p și 10 recuperări iar jocul echipei a mers din ce în ce mai bine pentru băieții noștri, care cu un minut înainte de final, conduceau la două posesii. Corona Brașov a încercat să revină în joc, însă apărarea și time-out-urile luate de banca noastră tehnică și-au făcut efectul și au închis partida în favoarea noastră. Mulțumim tuturor pentru susținere! Hai, Constanța!, este mesajul clubului de la malul mării.

 
Jorden Duffy a făcut un meci fabulous, pe care l-a încheiat cu 25 de puncte (3x3p), 6 pase decisive, 5 recuperări, având și un slam dunk spectaculos pe contraatac.
 
Cedric Henderson Jr a totalizat 20 de puncte, dintre care 18 au venit din spatele semicercului, Mario Lazar a înregistrat 17p și 3 recuperări, cu un monster game și un efort extrem în apărare, Rolland Török a pus mingea în ațe exact când echipa avea cea mai mare nevoie pentru a rămâne în meci, și încheiat meciul cu 8p, Kyndal Hill 6p, Andrei Oprean 6p, ambele aruncări fiind venite de la mare distanță pentru el în 31 de minute jucate, el fiind jucătorul CSM Constanța cu cel mai mare timp petrecut pe parchet, Vytenis Čižauskas 2p, 2 recuperări și 5 pase decisive, Jaylon Scott 3 recuperări, o intercepție și 2 pase decisive, alături de ei Șerban Jeles, Vitalie Balan și Ștefan Gribinic.
 
CSM Constanța ia o opțiune serioasă spre Final 8 cu această victorie însă are adevărate bătălii de dat în următoarele două etape, în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București și Rapid București, după care băieții de pe litoral vor juca din nou pe teren propriu cu CSO Voluntari, pe 23 martie 2024.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța Baschet
Campioana U-BT Cluj-Napoca și-a confirmat statutul de favorită în meciul de pe litoral (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii