Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, încă o victorie de răsunet contra campioanei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și calificare în finala Cupei României (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

11 Mar, 2024 10:01 1195 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a realizat încă o victorie mare contra multiplei campioane a României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, chiar pe terenul acesteia, și o elimină din drumul spre trofeul Cupei României, a cărei deținătoare este formația covăsneană.
 
După succesul de la Constanța, din campionat, de luna trecută, care a pus capăt unei lungi perioade de invincibilitate pe plan intern a echipei Sepsi OSK, echipa de pe litoral a repetat performanța în semifinalele Cupei României, Final 8 fiind organizat în Sepsi Arena.
 
CSM Constanța s-a impus cu 88-80 (47-45), după un meci de mare luptă, în care a fost însă tot timpul la timonă, iar formația de la malul mării s-a calificat în finala Cupei României, în care va întâlni CSM Târgoviște, luni, 11 martie 2024, de la ora 19.00, în Sepsi Arena, în direct pe DigiSport.      
 

Încă un pas! One more game! Hai Constanța, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Contra campioanei, în semifinalele Cupei, echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu a făcut diferența în sfertul al treilea, câștigat cu 24-17, și nu a mai cedat inițiativa, chiar dacă adversara s-a apropiat apoi la un singur punct, 78-79, cu 3 minute înainte de final!
 
Două coșuri consecutive, reușite de Higgins și Gödri-Părău, au spulberat orice speranță pentru gazde! Kristina Higgins a terminat în double double, cu 16 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, iar Annemarie Gödri-Părău a fost coșgetera echipei noastre, cu 24 de puncte (2 recuperări, 5 pase decisive).
 
Evoluții solide au avut și Mărginean 12p (3, 0), Živković 10p (5, 0) și Jones 7p (4, 4), iar Ghizilă 7p (2, 2), Delić 5p (1, 0), Irimia 4p (3, 0), Koizar 3p (1, 0) și Podar au pus și ele umărul la acest nou succes istoric al baschetbalistelor CSM Constanța, care vor juca în premieră o finală de Cupa României.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța
Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii