Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, din grupa B în Top 10 Liga Națională. Duel strâns cu FC Argeș Pitești, decis pe final (GALERIE FOTO)

ro

14 Jan, 2024 09:49 761 Marime text
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a susținut ultimul meci din prima parte a campionatului, întâlnind pe teren propriu FC Argeș Pitești.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul oaspeților, scor 72-68 (40-32), învingătoarea fiind decisă abia pe final.
 

Un nou meci în Sala Sporturilor, un nou spectacol baschetbalistic! CSM Constanța a luptat până în ultimul minut cu FC Argeș Pitești pentru un rezultat favorabil în fața propriilor suporteri, dar oaspeții au câștigat, după un duel strâns, tranșat decisiv abia pe final, este mesajul CSM Constanța.

 
Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian au fost mai buni în sfertul al treilea și au stat la o aruncare distanță de adversari mai tot sfertul 4, însă piteștenii au făcut diferența mai ales la punctele de sub panou, 34 față de 20, având însă și un procentaj superior la aruncările de 2p și 3p. La intrarea în ultimul minut, CSM s-a apropiat la 66-69, dar adversarii au răspuns cu o aruncare de afară, exact la momentul oportun și au scăpat în câștigători.
 
Henderson Jr, cu 20 puncte (5x3p), a fost coșgeterul partidei, secondat de Cizauskas 14p, în timp ce Duffy 10p, Hill 10p, Griffin 8p, Lazar 3p, Torok 3p au fost ceilalți marcatori. Au mai evoluat Oprean și Gribinic.
 
CSM Constanța încheie cu un bilanț pozitiv prima partea a campionatului, 8 victorii în 15 meciuri, și face pasul din Grupa B în Top 10 Liga Națională Getica ’95.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Suporterii au fost, încă o dată, fenomenali! Mulțumim, Dark Knights, mulțumim tuturor, ne pregătim pentru meciurile viitoare! Hai, Constanța!, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


CSM Constanța baschet
Dan Fleșeriu - „A fost abia al doilea joc pe care îl disputăm în formulă completă, din pricina accidentărilor“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii