Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, debut cu dreptul în faza a doua. Meci dramatic. Cu sufletul la gură până în ultimele secunde! (GALERIE FOTO)

ro

06 Feb, 2023 00:00 1255 Marime text

 
  • Gazdele au câștigat după ce, cu un minut înainte de final, echipa din Bănie conducea cu 68-67!
 
Calificată în primele zece echipe ale Ligii Naționale, formația masculină de baschet CSM Constanța a debutat cu o victorie în faza secundă a campionatului, pășind cu dreptul spre play-off, după 72-70 pe teren propriu cu SCMU Craiova.
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit o partidă dramatică, câștigată de gazde, după ce, cu un minut înainte de final, echipa din Bănie conducea cu 68-67! CSM Constanța a avut avantaj la pauză, scor 38-36, iar pe sferturi a fost 15-19, 23-17, 21-8, 13-26.
 
„Victorie pentru CSM Constanța, la debutul în faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet, și un prim pas apăsat spre play-off! Ne-a fost dat să trăim cu sufletul la gură până în ultimele secunde, după un meci dramatic la Sala Sporturilor, dar băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au dat dovadă de caracter și au câștigat cu 72-70! Scorul a evoluat amețitor, de la 59-44 pentru noi, la intrarea în ultimul sfert, la 68-67 pentru craioveni, cu un minut înainte de final! Jakob Cebasek a întors din nou rezultatul, cu a patra aruncare de 3 puncte, după care Johnson, cu o aruncare liberă, și Ivanauskas, impecabil în apărare, au securizat victoria. Suporterii au fost, încă o dată, minunați! Cu adevărat, al 6-lea jucător! Felicitări, băieților și întregului staff! Urmează meciul cu FC Argeș Basketball, pe 9 februarie, de la ora 18.00, tot la Sala Sporturilor. Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Pentru echipa gazdă au evoluat: Jakob Cebasek - 27p (9 recuperări), Nathan Johnson - 11p (2 recuperări, 4 pase decisive), Vytenis Cizauskas - 9p (3, 6), Vlad Corpodean - 7p (2, 1), Mario Lazăr - 7p (9 recuperări), Egidijus Mockevicius - 6p (7 recuperări), Rapolas Ivanauskas - 5p (6, 1), Ștefan Gribinic. 
 
Echipa de pe litoral a acces în faza a doua a campionatului după ce a câștigat nouă din 16 meciuri în Conferința B. „CSM Constanța s-a calificat în Top 10 cele mai bune echipe ale Ligii Naționale de Baschet. Cu 9 victorii în 16 meciuri, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au avut un început de sezon în care au obținut victorii spectaculoase, atât în deplasare cât și pe teren propriu în fața propriilor fani. Începem aventura în a II-a fază a Ligii Naționale de Baschet, drumul spre playoff începând azi, o călătorie care va aduce la malul mării cele mai bune echipe din cealaltă grupă a fazei I.  Debutăm împotriva celor de la SCMU Craiova, ca mai apoi să primit vizita celor de la FC Argeș Basketball. CSM Constanța se pregătește de cele mai tari meciuri iar azi începem călătoria, împreună! Vor fi săptămâni pline cu cel mai tare baschet din Liga Națională!“, a prefațat clubul de pe litoral debutul în faza a doua a Ligii Naționale. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

Baschet
CSM Constanța, înfrângere cu Dinamo. Suspansul, menținut până la final (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii