Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, a treia victorie în campionat, după un final dramatic! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

11 Oct, 2023 10:23 893 Marime text
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a obținut cea de-a treia victorie în trei meciuri din acest sezon al Liga Națională Getica ’95, trecând pe teren propriu de CSM 2007 Focșani.
 
Baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian s-au impus cu 79-78 (42-37 la pauză), după un sfert 4 cu răsturnări de situație și suspans până în ultimele secunde. Finalul a fost dramatic!
 

Susținuți la Sala Sporturilor de un public, ca de obicei, extraordinar, băieții noștri au controlat jocul și după pauză, dar adversarii s-au agățat de fiecare minge și au trecut în avantaj, 78-75. Henderson Jr a redus din diferență cu un lay up, 77-78, apoi am recuperat mingea și Griffin a finalizat cu coș și fault, dintr-o pasă a lui Cizauskas: 79-78! A ratat aruncarea liberă, dar a reușit o intercepție decisivă la ultimul atac al oaspeților! Cedric Henderson Jr a încheiat meciul cu 23 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, secondat de Bryan Griffin, cu 14p, 6 recuperări și 3 pase decisive. Excelent și jocul lui Vytenis Cizauskas, cu 7p, 6 recuperări și 5 pase decisive, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Au mai evoluat: Torok 11p, Diculescu 8p, Hill 6p, Jeles 6p, Lazar 4p, Gribinic.
 
În video, sunt declarațiile de la finalul meciului ale antrenorului Dan Fleșeriu și jucătorilor Vytenis Čižauskas și Rolland Török.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumiri, spectatorilor! Sâmbătă, 14 Octombrie, în etapa a 4-a a Ligii Naționale Getica ‘95, echipa noastră va juca în deplasare, cu CS Vâlcea. Hai, Constanța!, este mesajul grupării de pe litoral.

 
Echipa feminină, debut în EuroCup Women, cu Galatasaray
 
Miercuri, 11 octombrie 2023, echipa feminină de baschet a CSM Constanța susține primul meci oficial din întrecerea continental inter-cluburi EuroCup Women. De la ora 20.00, echipa constănțeană joacă pe terenul finalistei sezonului trecut, Galatasaray Çağdaş Faktoring, care și-a trecut în palmaresul său două trofee EuroCup și unul al Euroligii.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:


Baschet
Condusă la pauză, CSM Constanța a revenit și a învins în deplasare Petrolul (GALERIE FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii