Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a fost învinsă de vicecampioana CSM CSU Oradea, însă a ieșit cu fruntea sus de pe teren (GALERIE FOTO)

ro

21 Oct, 2023 22:06 1010 Marime text
 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța au susținut, astăzi, 21 octombrie 2023, cel de-al cincilea meci din acest sezon în Liga Națională Getica ’95.

După ce au cedat la Râmnicu Vâlcea, în etapa precedentă, băieții antrenați de Dan Fleșeriu au avut un duel dificil pe teren propriu contra vicecampionilor de la CSM CSU Oradea, care veneau și ei după un eșec, suferit acasă, în FIBA Europe Cup, cu slovacii de la Patrioti Levice.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, dar CSM Constanța a ieșit cu fruntea sus de pe teren.

CSM CSU Oradea s-a impus cu 81-75, după ce a condus și la pauză, cu 46-37.

Pe sferturi, scorul în meciul Constanța – Oradea a fost 19-24, 18-22, 17-27, 21-8.

CSM Constanța a luptat admirabil în compania celor de la CSU Oradea.
 
Cu o rotație de numai șapte jucători, CSM Constanța a redus din diferența înregistrată la pauză și s-a apropiat la două posesii de bihoreni, însă s-a oprit la două posesii de oaspeți, scor final 75-81.
 
Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian au luptat admirabil și purtați de atmosfera din sală, au oferit o replică solidă oaspeților.
 
Mulțumim, Constanța! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
De la echipa de pe litoral Bryan Griffin a încheiat partida în double double, cu 13p și 14 recuperări, Rolland Torok cu 18p, 2 recuperări și 2 pase decisive, Kyndahl Hill 13p, 5 recuperări, Cedric Henderson Jr 11p, Jorden Duffy 10p și 6 recuperări și 7 pase decisive, Ștefan Gribinic 8p, Șerban Jeles 2p.
 
Fără Oprean, Cizauskas, Diculescu, CSM Constanța se va deplasa în următoarea etapă la Sibiu și se va reîntoarce la Constanța pentru meciul cu SCM U Craiova pe 4 Noiembrie.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:
 
Baschet CSM Constanța
Formația masculină, prima înfrângere în patru etape (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii