Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani de la Consiliul Local pentru sportul constănţean. La cine se referă proiectele de hotărâre (documente)

ro

12 Feb, 2018 00:00 2182 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Constanţa, care se va desfăşura joi, 15 februarie, de la ora 12.00, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Judeţean Constanţa, se află şi trei proiecte de hotărâre care vizează alocări de sume de la bugetul local pentru sportul constănţean.
 
Astfel, în primul proiect se propune suma de 228.400 de lei brut pentru premierea sportivilor de la CS Farul Constanţa (şi a antrenorilor lor) care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile internaţionale oficiale din a doua parte a anului 2017. Este vorba de patru competiţii: Campionatul European de seniori şi juniori la gimnastică aerobică, de la Ancona (Italia), care a avut loc între 19 şi 25 septembrie; Campionatul European de juniori II la haltere (Priştina - Kosovo; 23 - 30 septembrie); Campionatul European de juniori şi tineret la haltere (Tirana - Albania; 15 - 22 octombrie); Campionatul European de navomodelism, clasa C seniori (Kavarna - Bulgaria; 2 - 9 septembrie).
 
Al doilea proiect are în vedere suma de 89.011 cu TVA inclus, propusă pentru finanţarea Asociaţiei Judeţene de Handbal Constanţa în vederea organizării turneului Final Four al Cupei României la handbal masculin, care va avea loc între 16 şi 18 martie a.c.
 
Ultimul proiect priveşte premierea jucătorului de tenis de masă Cristian Pletea, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa, şi a antrenorului sportivului, Andrei Filimon, pentru rezultatele de la Campionatul European de Tenis de masă pentru juniori, de la Riva del Garda (Italia; 26 noiembrie - 3 decembrie). Se propune suma de 8.000 de lei brut (câte 4.000 de lei pentru sportiv şi antrenor), Pletea obţinând la această întrecere două medalii, ambele de bronz (una cu echipa şi una la dublu mixt).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii