Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis şi Gloria Albeşti, egal la Cernavodă, după ce oaspeţii au condus la pauză

ro

05 Mar, 2021 00:00 2729 Marime text
  • Axiopolis Cernavodă şi Gloria Albeşti sunt colege de serie în Liga a 3-a.
 
Două dintre reprezentantele judeţului Constanţa în seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal, Axiopolis Cernavodă (locul 3) şi Gloria Albeşti (locul 9), s-au întâlnit într-un meci de pregătire, care s-a disputat la Cernavodă.
 
Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 2-2, la pauză conducând oaspeţii, cu 2-0, în urma golurilor marcate de Boicu (20) şi Beşleagă (35). În plus, la 0-0, în minutul 15, Gloria a ratat şi un penaly, prin Pâslaru. Axiopolis a revenit pe tabelă în partea secundă, graţie reuşitelor lui Moise (60, din penalty) şi Cheia (70).
 
Axiopolis (antrenor, Tiberiu Bălan) a început meciul cu: Nanu - Mişilaricu, Cheia, Marin, E. Răducanu - Vieru, Drăguţ, L. Gheorghe - Rusu, Gianluca Franco, Arcan. La pauză, echipa a fost schimbată aproape în totalitate, iar pe parcursul reprizei a doua au mai evoluat Dobra - Andrescu, Vintilă, Anton, Tudorică, Chebac, Grigore, Vasilescu şi Moise.
 
De cealaltă parte, „11”-le de start al Gloriei Albeşti (antrenor, Vasile Enache) a fost: Gârniţă - Nedelcu, Marin Ştefan (46 Stoian), Bumbac, Bălan - Loloţ, Carabuz, Zugravu - Beşleagă, Pâslaru, Boicu. Acest efectiv a fost păstrat până în minutul 75, când au intrat pe teren Grecu, Arteni, Bot, Iscru, Moga, Cristocea, Muzechearu şi un fotbalist bucureştean aflat în probe.
 
Sâmbătă, 6 martie, cele două formaţii susţin noi partide de verificare. Axiopolis întâlneşte în deplasare, de la ora 13.00, FCSB II (locul secund în seria a patra a Ligii a 3-a), iar Gloria Albeşti se duelează în propriul fief, de la ora 12.00, cu echipa din Medgidia. 
 
În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini de la meciul amical Axiopolis Cernavodă - Gloria Albeşti.
 
Sursa foto: capturi Facebook (Suporter Axiopolis Cernavodă)
 
Citeşte şi:
 
Şapte goluri marcate în amicalul dintre Agricola Borcea şi Gloria Albeşti
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii