Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă şi Viitorul Fântânele au părăsit Cupa României

ro

24 Aug, 2017 00:00 3312 Marime text
Echipele de fotbal din judeţul Constanţa Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a) şi Viitorul Fântânele (Liga a 4-a) au fost eliminate din faza a doua naţională a Cupei României, ediţia 2017/2018. 
 
Axiopolis a jucat pe terenul formaţiei călărăşene Agricola Borcea (nou-promovată în Liga a 3-a), care s-a impus cu 2-0 (R. Mihalache 15 - autogol, Spătaru 76). Ionel Melenco, antrenorul lui Axiopolis, a mizat pe: Puia - Rusu, Răvoiu, Andrescu, L. Gheorghe - Vieru, Creţu (70 Loloţ) - Beşleagă, Fotescu, R. Mihalache - Husein. Rezerve neutilizate au fost Nanu - I. Gheorghe, Abibula, Vlăescu, Zaharia şi M. Hristu. Nu au jucat Moise (suspendat) şi V. Hristu (accidentat).
 
Viitorul Fântânele a întâlnit în propriul fief Delta Dobrogea Tulcea (Liga a 3-a). Oaspeţii au câştigat cu 3-0, la masa verde, meciul nedisputându-se din pricina unor probleme organizatorice! Gazdele nu au putut îndeplini cerinţa Federaţiei Române de Fotbal ca pe durata partidei la stadion să fie prezenţi doi medici. „Unul dintre doctori nu s-a prezentat. Am avut contract cu doi medici, unul de la Constanţa, unul de aici, de la Centrul de permanenţă. A ajuns doar echipajul de la Constanţa. Cei de la permanenţă nu au mai ajuns, au spus că au făcut explozie pe la Corbu“, a declarat Adrian Foamete, antrenorul Viitorului Fântânele.
 
Chiar dacă partida din Cupă nu s-a mai disputat, cele două formaţii au convenit totuşi să joace un meci, amical însă, care s-a terminat la egalitate. Viitorul Fântânele a început cu: Cranta - Butcaru, Rusu, Cristea, Lupu - Dincă, Soldat, M. Oancea, V. Oancea - Pantelie, Mihăilă. Au mai jucat T. Halep, D. Oancea, Ghiţă şi Al. Ciobanu.
 
Sursa foto: frf.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii