Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa se întâlnesc într-un amical la Cernavodă. Ce teste a mai avut nou promovata în Liga a 3-a

ro

29 Jul, 2022 00:00 1647 Marime text
 
 
  • Axiopolis Cernavodă este calificată în faza întâi, națională, a Cupei României, în timp ce Gloria Băneasa a promovat în Liga a 3-a. 
 
Stadionul „Ideal“ din Cernavodă găzduiește sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19.00, un meci amical între echipele Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa.
 
Echipă din Liga a 4-a a județului Constanța, pregătită de Petre Grigoraș, Axiopolis este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, iar ulterior s-a calificat în faza întâi, națională, a competiției, după ce a devenit campioană regională, câștigând finala regiunii 7 a Cupei. În ultimul act, Axiopolis a întâlnit pe stadionul din Chiscani (județul Brăila) Unirea Braniștea (echipă brăileană, promovată în această vară în Liga a 3-a), de care a dispu cu 2-1. În faza întâi a Cupei, echipa din Cernavodă va participa, alături de celelalte șase câștigătoare ale finalelor regionale și de 69 de formații de Liga a 3-a.
 
Gloria Băneasa (antrenor, Ion Sârbu) este campioana Ligii a 4-a, după care a promovat în Liga a 3-a. Formația din Băneasa a mai disputat câteva amicale până acum, în această vară: Dunărea Călărași - Gloria Băneasa 1-0, Farul II - Gloria Băneasa 7-1 (6-0), golul fiind marcat de Petre Bolojan, sau FK Dulovo 2006 (Bulgaria) - Gloria Băneasa 5-3 (2-1), pentru Gloria au înscris Petre Bolojan, Viorel Ferfelea și Eduard Matei.
 
Axiopolis face înscrieri la grupele de copii
 
Clubul Sportiv Axiopolis Cernavoda a anunțat că va începe înscrierile la secția de fotbal pentru copiii din generatia 2011-2012 și 2013-2014-201515. „Sub atenta supraveghere a domnului antrenor Petre Grigoraș, cei doi antrenori, Hristu Marius Alexandru și Turcu Viorel Iulian, vor forma cele două grupe de copii, pe care îi vor îndruma la fiecare pas în viitorul lor fotbalistic. Înscrierile se vor face pe data de 3 august 2022, ora 18.00, la stadionul Trust din Cernavodă. Pentru înscriere sunt necesare următoarele: adeverință clinic sănătos - medic familie; copie după certificatul de naștere; copie după CI a unuia din părinți / tutore; două poze tip bulletin. La fața locului se vor mai completa o cerere de înscriere și Acordul părintelui“, este mesajul CS Axiopolis. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:
 
Cupa României
Axiopolis Cernavodă, campioană regională și calificată în turul întâi

 
Farul II Constanța a învins categoric Gloria Băneasa. Meci cu opt goluri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii