Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, noi meciuri amicale cu Dobrudja Dobrici

ro

16 Jan, 2023 10:59 1890 Marime text
 
 
 
Liderul solitar (cu punctaj maxim) al Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă, dă startul astăzi pregătirii pentru meciurile oficiale din 2023.
 
Echipa pregătită de Petre Grigoraș va susține în perioada următoare și o serie de meciuri amicale, primul fiind programat sâmbătă, 21 ianuarie, în deplasare (de la ora 14.00), contra formației bulgare din Liga a 2-a Dobrudja Dobrici.
 
Cele două echipe s-au întâlnit cu ocazia unei dispute de verificare și în luna iunie a anului trecut, la Cernavodă, Dobrudja câștigând atunci cu 5-4.
 

Începe Etapa de pregătire preliminară începerii campionatului, Liga a IV-a Constanța, cu o serie de meciuri amicale! Primul meci va fi în deplasare, la Dobrudzha Dobrich, Bulgaria! Acest meci se va juca în dubla manșă, urmând să îi primim în vizită săptămânile următoare. Am mai disputat un meci amical cu echipa din a II-a Liga Bulgară, in care am pierdut, dar am arătat că putem juca de la egal la egal cu un adversar redutabil! Va reamintim că antrenorul Petre Grigoraș a jucat la această echipă, unde a fost golgheter și a primit titlul de cel mai bun stranier din Liga I Bulgaria!, este mesajul clubului Axiopolis.

 
Citește și:
 
Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii