Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, lider în Liga a 4-a Constanța, a învins Unirea Slobozia, aflată pe locul 4 în Liga a 2-a

ro

02 Mar, 2023 16:01 1653 Marime text
 
 
 
Stadionul „Ideal“ din Cernavodă a găzduit, în nocturnă, meciul amical de fotbal Axiopolis Cernavodă (Liga a 4-a) – Unirea Slobozia (Liga a 2-a).
 
Antrenată de Petre Grigoraș, echipa din Cernavodă, care conduce cu punctaj maxim Liga a 4-a a județului Constanța, a obținut un nou rezultat important, învingând formația ialomițeană, care ocupă locul patru (poziție de play-off) în eșalonul secund, fiind în lupta pentru promovarea în Superligă!
 
Axiopolis s-a impus cu 2-1 (2-0), golurile fiind marcate de Sasha Agiveli (2), Andrei Apostolache (15), respectiv Denis Golda (47).
 
În echipa de start a Unirii Slobozia s-au aflat cinci jucători care au fost titulari în primul meci oficial din 2023 în Liga a2-a, egalul (2-2) cu CSA Steaua, de pe teren propriu, contând pentru etapa a 17-a a campionatului.
 
Axiopolis Cernavodă a început meciul cu: Stănciulescu - Sabangeanu, Carabuz, Vl. Suciu, Andrescu, Vieru, Apostolache, Carabela, Agiveli, Al. Grigoraș, Al. Moise. Au mai evoluat: Enghin, Dane, Pîrîu, D. Petrescu, Ed. Răducan și G. Dumitru.
 
Sursa foto: Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii