Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz favorabil pentru dosarul de licenţă pentru Liga 1 depus de FC Farul în martie

ro

31 May, 2021 16:29 3743 Marime text
  • În urma analizării documentelor, Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că toate criteriile au fost îndeplinite.

Federaţia Română de Fotbal a acordat aviz favorabil dosarului de licenţiere pentru Liga 1 depus de FC Farul Constanţa la finele lunii martie.
Clubul de pe litoral a întreprins atunci acest demers fiind implicat în lupta pentru calificarea în turneul play-off al Ligii a 2-a.

„Marinarii” s-au clasat însă pe locul şapte şi nu au pătruns în play-off.  
 

FC Farul Constanța se numără printre cele 24 de cluburi care au obținut licență pentru Liga 1 pentru pentru sezonul 2021/2022.

Implicat în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a, clubul nostru a depus dosarul de licențiere pentru prima ligă la finalul lunii martie.

În urma analizării documentelor, Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi că toate criteriile, juridic, administrativ, infrastructură, financiar și sportiv, au fost îndeplinite și ne-a acordat aviz favorabil.

Echipa noastră nu a obținut însă dreptul sportiv, încheind sezonul regular pe locul 7, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 5 și 6, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: FC Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii