Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă fierbinte la semifinala CSM Constanța - CSM Oradea „În ce privește publicul, am o singură chestie de spus - «Wow!»“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Feb, 2023 00:00 1605 Marime text

 
  • Finala Cupei României se va disputa între U-BT Cluj Napoca și CSM Oradea, miercuri, 15 februarie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.   
 
Atmosferă de sărbătoare în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, la meciul de baschet CSM Constanța - CSM CSU Oradea, contând pentru semifinalele Cupei României. Fanii au creat show în tribună, iar echipa de pe litoral a făcut un meci curajos.
 
La final, învingătoare a fost puternica echipă orădeană, care s-a impus cu 81-73, pe sferturi 20-20, 19-18, 21-18, 21-17. „Într-o atmosferă generată de o sală arhiplină, CSM Constanța s-a luptat de la egal la egal cu CSM Oradea, cedând pe finalul meciului. Pentru CSM Constanța a fost cea mai bună realizare în istoria ultimilor zeci de ani în Cupa României, chiar în fața propriilor suporteri“, este mesajul CSM Constanța.
 
„Sunt fericit că am făcut un meci curajos. Am reușit să ne ridicăm oarecum la nivelul adversarilor. Într-adevăr, în sfertul trei, experiența superioară s-a văzut, și-au pus în valoare punctele lor forte și cred că acolo s-a decis meciul. În ce privește publicul, am o singură chestie de spus: «Wow!». N-am cuvinte! Ceva spectaculos, pentru Constanța în primul rând și cred că merităm o echipă care să-i facă fericiți și să-i facă să vină mereu la sală în număr mare“, a spus antrenorul principal al CSM Constanța, Alexandru Olteanu.
 
„Nu am dat deloc înapoi. La final, ei au fost învingători, au jucat mai bine, dar, per total, am făcut un meci bun. Am simțit că putem câștiga meciul. A fost o atmosferă foarte frumoasă, publicul ne-a dat energie. Am făcut istorie pentru Constanța“, a spus și baschetbalistul American Nate Johnson, cel mai bun marcator al echipei gazdă, cu 23 de puncte.
   
Finala Cupei României se va disputa între U-BT Cluj Napoca și CSM Oradea, miercuri, 15 februarie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
În aceeași zi, dar de la ora 16.00, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui și meciul de baschet dintre echipele feminine CSM Constanța și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (campioana en-titre), contând pentru Liga Națională. „Pentru Constanța urmează unul dintre cele mai tari meciuri din acest an. Va fi primul meci după pauza datorată meciurilor Acvilelor din calificările la EuroBasket, acolo unde Constanța fost reprezentată de Bianca Fota, Dora Ardelean, Teo Manea, Alina Podar și antrenorul secund Alina Șerban“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
UPDATE. Baschet
CSM Constanța, învinsă în semifinala Cupei României (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii