Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Baschet CSM Constanța, învinsă în semifinala Cupei României (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

13 Feb, 2023 20:17 1435 Marime text


Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește la această oră meciul de baschet dintre CSM Constanța și CSM Oradea contând pentru semifinalele Cupei României.

Cine câștigă această partidă va întâlni, miercuri, în finală, U-BT Cluj-Napoca, care, tot astăzi, la Constanța, a învins în penultimul act SCM Craiova, scor 88-64.

La partida CSM Constanța - CSM Oradea asistă și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

UPDATE 1:

Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 20-20.

UPDATE 2:

Sfertul secund i-a revenit cu 19-18 CSM Oradea, care astfel conduce la pauza mare cu 39-38.

UPDATE 3:

CSM Oradea a câștigat și sfertul trei, cu 21-18, astfel că este la conducere cu 60-56 înainte de ultimul sfert.

UPDATE 4:

Partida s-a încheiat cu succesul CSM Oradea, scor 81-73. Echipa orădeană s-a impus și în sfertul patru, cu 21-17.

Pentru echipa de pe litoral au marcat Nathan Johnson – 23p, Vytenis Cizauskas – 19p, Rapolas Ivanauskas – 11p, Ștefan Gribinic – 12p, Jakob Lovrenc – 4p, Vlad Corpodean – 2p și Egidijus Mockevicius – 2p.
 

CSM Oradea ne învinge 81 la 73 și drumul nostru în Cupa României se oprește în semifinale.
 
Echipa noastră a început spectaculos meciul și s-a desprins rapid după un parțial de 7-0. Băieții lui Olteanu au ratat o singură aruncare de două puncte, dar au avut doar 27% din spatele semicercului. Însă ultima triplă a primului sfert a ridicat publicul în picioare, fiind o aruncare pe sirenă care a egalat la 20. Procentajul la aruncările de două puncte ale echipei a fost unul ridicat, 72% la jumătatea meciului, însă din păcate nu suficient pentru a conduce la pauză. S-a intrat la vestiare cu multă încredere, energie, și la un singur punct în spatele adversarilor de la Oradea.
 
Am acumulat prea multe faulturi în debutul sfertului 3, iar asta ne-a împiedicat în defensivă pe tot parcursul actului. Totuși, băieții au reușit să se mențină aproape de Oradea pe tot parcursul sfertului, asta și datorită energiei venite din public. Diferența înainte de sfertul 4 a fost de doar 4 puncte. Dar, în prima parte a sfertului bihorenii au reușit niște aruncări spectaculoase și decisive.
Parcursul nostru în Cupa României se termină cu mult curaj, efort și cu un public minunat. Am scris istorie chiar la noi acasă și nu putem decât să vă mulțumim tuturor care ați fost alături de noi în acest pas important pentru club. Vom folosi amintirile frumoase din aceste zile ca motivație pentru restul sezonului!
 
Gladiatorii din Tomis părăsesc competiția, dar finala Cupei va fi între cele mai bune echipe din campionat, U-BT Cluj Napoca Vs. CSM Oradea. Vă așteptăm la sală, miercuri de la ora 19:00!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii