Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism Mihai Alin Șavlovschi, dublu medaliat la Naționale. „A demonstrat că orice se poate îndeplini, atâta timp cât îți dorești din inimă“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

10 Mar, 2023 00:00 2256 Marime text

 
  • Performanța este cu atât mai importantă cu cât Mihai Alin Șavlovschi are doar 16 ani, iar la 3.000 de metri a concurat după o noapte în care s-a simțit rău. 
 
Etapa finală a Campionatului Național indoor la atletism, întrecere rezervată juniorilor 1 (categoria de vârstă Under-20), i-a adus două medalii, argint și bronz, sportivului Mihai Alin Șavlovschi (ACS Atletic Delta Chilia Veche - CS Medgidia; antrenor, Sandu Nicolae).
 
Tânărul atlet a devenit vicecampion național la 1.500 m, realizând timpul de 3:58.27 (record personal), iar pe treapta a treia a podiumului a urcat la 3.000 m, cu 8:51.49. Performanța este cu atât mai importantă cu cât Mihai Alin Șavlovschi are doar 16 ani, iar la 3.000 de metri a concurat după o noapte în care a acuzat febră și nevralgii puternice. De la ACS Atletic Delta Chilia Veche un rezultat bun a obținut și Antonio Axentiev, care s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, la greutate 6 kg, cu 14,57 m (record personal).
 
„Felicitări sportivilor mei, care au făcut față cu brio, concurând la o categorie superioară de vârstă!“, a menționat antrenorul Sandu Nicolae. „După o noapte lungă și foarte grea, în care Alin a trebuit să facă față unor stări febrile și nevralgii cumplite, dimineața a trebuit să hotărâm dacă participăm la proba de 3.000m. Ambiția, dăruirea și hotărârea sportivului au făcut să intrăm în posesia medaliei de bronz. Felicitări, Alin!“, a completat Sandu Nicolae.
 
„Alin a demonstrat că orice se poate îndeplini, atâta timp cât îți dorești din inimă. Felicitări, Alin! Îți mulțumim pentru ceea ce ești și pentru ceea ce vei deveni!“, este și mesajul CS Medgidia. 
 
Evoluții și clasări bune au avut și alți reprezentanți ai litoralului, precum Carol Popa (CSM Constanța) - locul 4 la 1.500 m (4:03.50), Leonard Durău (CSS1 Constanța - CS Farul) - locul 5 la triplusalt (14.15 m), Raul Botea (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) - locul 6 la lungime (6,52 m), Tudor Ghiță (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Dinamo București) - locul 7 la triplusalt (13,46 m) sau George Cosmin Ciortan (CSM Danubiu Tulcea) - locul 9 la 3.000 m (9:59.30).   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Sandu Nicolae, CS Medgidia) și CS Farul
 
Citește și:
 
Cristian Mehes, campion național la aruncarea ciocanului. Record personal și participare la Cupa Europeană (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii