Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism Două perechi de gemeni din Cernavodă, dar și alți copii, rezultate bune la „Cupa de Iarnă“, de la Bacău (GALERIE FOTO)

ro

22 Dec, 2021 00:00 4484 Marime text
 
  • Frații Marica și Țiripan se pregătesc la Cernavodă cu Vicențiu Culea.
 
La Bacău s-a disputat concursul de atletism „Cupa de Iarnă“, rezervată copiilor 1, 2, 3 și 4, la care au participat și mici sportivi și sportive de pe litoral, nelipsind nici cele două perechi de gemeni care se pregătesc cu Vicențiu Culea în grupa de aruncători de greutate de la Axiopolis Cernavodă.
 
Toți patru au obținut rezultate pozitive. Astfel, la copii 3. Ionuț Țiripan s-a clasat pe locul doi, cu 10.27 m, în timp ce fratele său, Andrei Țiripan, a fost al patrulea, cu 9,94 m. Un alt reprezentant al clubului Axiopolis, Mario Apipie, a ocupat poziția a cincea, cu 9,87 m. Gemenii Marica au concurat la copii 2, clasându-se astfel: Alexandru - locul 2 (14,47 m), Bogdan - locul 3 (13,29 m). „Micii «tunari» au evoluat foarte bine“, a declarat Vicențiu Culea. Ionuț și Andrei Țiripan, dar și Mario Apipie s-au aflat cu această ocazie la prima lor competiție. În vârstă de zece ani, cei trei sunt copii 4, dar Vicențiu Culea a decis să concureze la o categorie de vârstă superioară, copii 3, pentru a intra mai bine în atmosfera de competiție. Cei trei sunt și colegi de clasă la școală și prieteni de mici.     
 
La concursul de la Bacău au evoluat și sportivi de la CSS Medgidia (profesor, Andreea Georgescu), iar Raul Filimon a urcat pe podium, pe locul trei, la greutate copii 1. La lungime copii 3, Erika Tudor a ocupat locul patru, ca și Karina Gal, la 800 m copii 2. Erika Tudor a obținut și un loc 6 la 200 m copii 3. Au mai concurat Azara Seidali, Ștefania Petraru, Darius Bălăceanu, Maria Bălăceanu (5 la 600 m), Yasmin Selim (CSS Medgidia), dar și Daniel Băcioiu (Axiopolis Cernavodă). Iar ștafeta feminină de 4X50 m copii 3 a CSS Medgidia a ocupat locul șapte, în formula Maria Bălăceanu, Ștefania Petraru, Azara Seidali și Erika Tudor.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Vicenţiu Culea)
 
Citește și:
 
Cernavodă. Hercule la puterea a cincea!
Două perechi de gemeni se antrenează la probe de aruncări, cu performerul Vicenţiu Culea (galerie foto)

 
Competiții de atletism, cu sportivi de la CSS Medgidia printre medaliați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii