Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism Florin Vișan, Robert Bîrsă şi Angela Olenici participă la Campionatul European

ro

02 Jul, 2021 00:00 3674 Marime text
 

 
  • Florin Vișan reprezintă în prezent Dinamo București și va concura la Euro la triplusalt, în vreme ce Robert Bîrsă (CS Farul) va evolua la ștafetă 4X100 m.
 
Campionatul European de atletism la categoria tineret se va desfășura între 8 și 11 iulie, la Tallinn, în Estonia, iar din lotul României fac parte și sportivii Florin Vișan și Robert Bîrsă, ambii din Constanța, pregătiți de Carmen Botea.
 
Florin Vișan reprezintă în prezent Dinamo București și va concura la Euro la triplusalt, în vreme ce Robert Bîrsă (CS Farul), care e în primul an de tineret, va evolua la ștafetă 4X100 m. „Sunt foarte bucuroasă că am doi sportivi la Europene. Munca nu a fost în zadar, ținând cont că am trecut și prin perioada de pandemie, cu restricțiile sale. Țintim cât mai sus“, a declarat Carmen Botea.

De asemenea, la competiţia continentală va participa şi Angela Veronica Olenici, de la CSU Simona Halep Constanţa (antrenoare, Marga Barbu). 
 
Luna trecută, la Cluj-Napoca s-a derulat etapa finală a Campionatului Naţional de atletism la categoriile seniori şi Under-23, iar, ca de obicei, pe podium au urcat şi sportivi de pe litoral. Florin Vişan a obţinut patru medalii, dintre care două de aur, ambele la tineret! Florin a ieşit campion la lungime (cu 7,33 m) şi la triplusalt (cu 15,67 m), la fiecare probă obţinând şi medalia de argint la seniori. Componenţii a două ştafete ale CS Farul, cea de 4X100 m şi cea de 4X400 m, au devenit vicecampioni ai României la tineret, la seniori clasându-se pe patru. În prima ştafetă au alergat Dragoş Silvestru, Marian Petre, Eduard Petre şi Robert Bîrsă.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook
 

Citește și:
 
Cristina Bujin, Ioana Manoliu, Florin Vişan şi Marius Bîra, aur la Naţionale. Ioana, campioană cu preţul unei accidentări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii