Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, meci cu Delta Dobrogea Tulcea FC Farul îşi prezintă lotul de jucători luni, 22 februarie

ro

18 Feb, 2016 00:00 4550 Marime text


Prezentarea lotului cu care FC Farul va aborda returul sezonului regulat al Ligii a 2-a va avea loc luni, 22 februarie, la centrul comercial Maritimo din Constanţa, de la ora 19.30.
 
„După o secetă de aproape şapte ani, suntem cel mai aproape de revenirea în Liga 1. Ne dau speranţe, în acest sens, evoluţiile din anul trecut, noile achiziţii, dar şi jocul bun prestat de echipă în amicalul disputat cu echipa bulgară Lokomotiv Gorna (3-1 pentru Farul). La prezentare, vor fi prezenţi toţi jucătorii din lot, atât cei care au apărat culorile clubului şi în prima parte a sezonului, cât şi nou-veniţii, dintre care îi amintim pe Ovidiu Vezan, Florin Popa, Marius Tigoianu sau Valentin Munteanu. Alături de jucători va fi prezent şi staff-ul tehnic, format din Constantin Gache (antrenor principal), Ion Barbu şi Gică Mina (secunzi).
 
Pe lângă realizarea fotografiei oficiale de prezentare, jucătorii şi oficialii Farului vor oferi autografe suporterilor şi vor dialoga cu aceştia despre meciurile care urmează şi despre obiectivul propus. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, cu tot arsenalul specific suporterilor: tricouri, fulare, eşarfe, poze cu jucătorii favoriţi, etc. Fiţi al 12-lea jucător! Fiţi alături de Farul“, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.
 
Astăzi, de la ora 13.00, echipa constănţeană întâlneşte pe stadionul „Farul“ Delta Dobrogea Tulcea (vicelidera seriei a doua a Ligii a 3-a), cu prilejul unui nou meci amical. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii