Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al Asociației Județene de Fotbal Constanța. Privește toate cluburile afiliate

ro

26 Jul, 2022 12:21 2607 Marime text
 
 
Asociația Județeană de Fotbal Constanța invită toate cluburile afiliate să-și înscrie echipele de seniori și/sau juniori în competițiile locale.

Cererile de înscriere se vor depune la sediul AJF Constanța (str. Ion Bănescu nr. 2), de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00.

Data limită de depunere a cererilor este:
  • Pentru Liga a 4-a - până pe 2 august a.c.:
  • Pentru Liga a 5-a - până pe 9 august a.c.;
  • Pentru copii și juniori - până pe 17 august a.c.
Cererile de înscriere se găsesc la sediul AJF Constanța sau pe site-ul oficial al instituției.  

În sezonul trecut al Ligii a 4-a, campioană a devenit Gloria Băneasa, care a și promovat în Liga a 3-a. Liga a 5-a a fost câștigată de CS Peștera (în Seria Nord) și Sport Prim Oltina (în seria Sud).

Întrecerea de juniori a Ligii a 4-a i-a revenit CS Năvodari, care, ulterior, a jucat în zona 3 a turneului semifinal. Echipa din Năvodari se calificase la acest turneu după ce trecuse de Șoimii Topolog, din județul Tulcea, cu două victorii, 5-2 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.

De asemenea, câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Axiopolis Cernavodă, s-a calificat în turul întâi național al competiției, după ce a câștigat regiunea 7 a Cupei, devenind astfel campioană regională.   

În această vară, au avut loc alegeri la AJF Constanța, iar președinte al forului a fost ales, pentru al treilea mandat la rând, Lucian Cîrjă.  
Dintre cei 67 de membri afiliați (din 77) prezenți la Adunarea Generală Extraordinară de alegeri a AJF Constanța, 65 au votat pentru, unul împotrivă și unul s-a abținut.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Lucian Cîrjă, ales pentru a treia oară la rând președinte al Asociației Județene de Fotbal Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii