Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am trecut printr-o săptămână grea” Pentru meciul FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe, de la Ovidiu, Gică Hagi a operat schimbări mari în lotul de jucători

ro

03 May, 2019 16:29 1037 Marime text
FC Viitorul susţine sâmbătă, 4 mai, meciul din etapa a opta a turneului play-off din Liga 1, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, de la ora 21.00, Sepsi Sf. Gheorghe.
 
În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 30 de puncte, în vreme ce Sepsi ocupă poziţia a şasea, cu 20 de puncte.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a anunţat că, pentru partida de sâmbătă, nu a inclus în lot nouă jucători, mizând pe fotbalişti mai proaspeţi fizic şi mental.

Am trecut printr-o săptămână grea, cu trei meciuri dificile. În ultimele 30 de minute cu CFR Cluj, n-am mai avut prospeţine, să ne facem jocul nostru obişnuit. În rest, mă declar mulţumit de ce a arătat echipa, am practicat un fotbal foarte bun. Jucătorii au depus multă efort, astfel că am decis să nu opresc nouă pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Vom aborda această partidă cu băieţi care sunt proaspeţi fizic şi mental, în care cred şi au demonstrat că pot juca la cel mai înalt nivel. Vrem să facem un meci foarte bun şi să câştigăm. Spiritul nostru e să jucăm la victorie, încercând astfel să ne calificăm din nou în cupele europene. Cei care au jucat mai mult până acum vor evolua mai puţin până la finala Cupei, a declarat Gică Hagi.

 
Cei nouă care nu au fost opriţi în lot pentru mâine sunt Cojocaru, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer, Băluţă, Houri, Ianis Hagi, Drăguş şi Vână.

Mai sunt şanse la locul trei. Depindem de noi. În ultima etapă, avem meciul direct cu Craiova. Obiectivul de a ne califica în cupele europene e foarte important pentru noi şi sunt sigur că vom reuşi să-l atingem. Vom avea un meci destul de greu cu Sepsi, dar nu avem voie să facem paşi greşiţi. Sunt încrezător că vom câştiga, a declarat mijlocaşul Eric.

 

Atâta timp cât mai sunt şanse să ne clasăm pe locul trei, noi sperăm. Vom juca fiecare meci la victorie. Nu va fi uşor cu Sepsi, care rămâne o echipă periculoasă, chiar dacă nu a avut un play-off strălucit. Vrem să realizăm prima victorie directă din acest sezon. La ei acasă în play-off meritam să câştigăm, iar acest lucru ne dă speranţe pentru mâine, a spus un alt mijlocaş al Viitorului, Vlad Achim.       



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii