Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Tabert, de la CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la lupte (galerie foto)

ro

05 Jun, 2019 00:00 2713 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit Campionatul Naţional de lupte al cadeţilor, la lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane. Printre echipele participante s-a numărat şi CS Victoria Cumpăna, iar una dintre sportivele de la acest club, Alina Tabert, a reprezentat o surpriză plăcută.
 
Alina a reuşit să devină vicecampioană naţională la categoria 65 kg, învingând sportive mai mari cu doi ani decât ea şi fiind învinsă doar de multipla campioană naţională şi balcanică Amalia Rotunzeanu. Sportiva din Cumpăna a primit aprecieri atât din partea preşedintelui Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, cât şi a antrenorilor loturilor naţionale ale României. Alina urmează a fi monitorizată în vederea selecţionării în echipa naţională a României conform vârstei.
 
O altă reprezentantă a CS Victoria Cumpăna, Isabela Marin, a obţinut în final locul patru la categoria 46 kg, pierzând astfel medalia de bronz, cu toate eforturile depuse. Pentru aceste Naţionale, George Somandru nu s-a putut recupera în timp util după accidentarea pe care a suferit-o la turneul internaţional de la Cluj.
 
„Sunt foarte mulţumit de evoluţia sportivilor noştri şi optimist pentru viitoarele competiţii“, a declarat antrenorul George Papazu, care a mulţumit pentru sprijin primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, Consiliului Local Cumpăna, conducerii CS Victoria Cumpăna, sponsorului, părinţilor şi celor implicaţi pentru buna funcţionare a secţiei de lupte a clubului.
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii