Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alergători din Medgidia, de toate vârstele, pe podium la Maratonul „Granitul Greci“ 2023 (GALERIE FOTO)

ro

15 Aug, 2023 10:17 923 Marime text
 
Ediția a IV-a a Maratonului „Granitul Greci“, din județul Tulcea, le-a adus multe locuri pe podium sportivilor de la Medgidia, atât la seniori, cât și la juniori.  
 
CS Medgidia
 
La cursa de 10 km, Mariana Ciuraru a obținut locul 1 la general, în timp ce, la cursa de 24 de km, pe podium au urcat:
 
Gheorghita Dinu - locul 2 la categoria 40+
Adriana Dinu – locul 2 la categoria 40
Ionuț Cristea – locul 3 la general.
 
De asemenea, Florin Gheorghita s-a clasat pe locul 5 la categoria 40+, iar Răzvan Danis a ocupat aceeașți poziție la categoria 16-39 ani.
 
La cursa copiilor, Adelina Dinu , de la CSS Medgidia, a participat la cursa de 1000m și a obtinut locul 4, concurând alături de adversari mai mari ca ea.
 
Iustin Dan Paraschiv (dublu legitimat, CSS Medgidia și CS Medgidia) a participat la cursa de 10 km, la numai 14 ani, obținând locul 6, deși a avut la rândul său de depășit concurenți mai mari de vârstă. Ambii mici sportivi sunt antrenați și coordonați de Andreea Georgescu.
 

Toți concurenții au alergat pe o căldură greu de suportat și la o diferență de nivel de 790 metri, la poalele munților hercinici, pe Vârful Țuțuianu, prin vechile cariere de granit. Felicitări!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
Sportivii CS Medgidia și-au îmbunătățit substanțial timpii în evoluțiile de la „Sibiu Triathlon Challenge“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii