Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii CS Medgidia și-au îmbunătățit substanțial timpii în evoluțiile de la „Sibiu Triathlon Challenge“ (GALERIE FOTO)

ro

12 Aug, 2023 16:42 1124 Marime text
  • Andrei Ioniță a înotat 1,5 kilometri, Cristian Gurău a pedalat 40 de kilometri, iar Ionuț Cristea a alergat 10 kilometri.


Sportivii Andrei Ioniță, Cristian Gurău și Ionuț Cristea au reprezentat CS Medgidia la „Sibiu Triathlon Challenge“ și au avut evoluții apreciate, clasându-se în primele 20 de locuri și îmbunătățindu-și subastanțial timpii.


„Sportivii de la CS Medgidia au ajuns la «Sibiu Triathlon Challenge» și s-au întrecut cu cele mai mari cluburi din țară. După o ploaie în proba de bicicletă, dar și în cea de alergare, atleții noștri au terminat pe locul 17. Andrei Ioniță a înotat 1,5 kilometri, Cristian Gurău a pedalat 40 de kilometri, iar Ionuț Cristea a alergat 10 kilometri în proba olimpic ștafetă. Toți sportivii și-au îmbunătățit foarte mult timpii la probe și au bifat al patrulea triathlon cu succes. Ne-au obișnuit cu locuri fruntașe în aceste competiții complexe, iar noi suntem foarte mândri de ei! Felicitări băieți!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.


Anterior, alergătorul Andrei Ene, de la CS Medgidia, a participat la Bucovina Ultra Rocks, o cursă de 48 de kilometri, cu 3.200 de metri diferență de nivel. „După 28 de km de cursă, Andrei nu s-a simțit foarte bine și competiția a luat o altă întorsătură pentru el. Deși nu a fost în formă maximă, Andrei a reușit să termine concursul după 8 ore și 58 de minute, pe locul 64 la general și locul 33, la categoria de vârstă 18-39 de ani. Sportivul nostru a reușit această clasare dintr-un total de 185 de participanți. Felicitări, Andrei, pentru perseverență!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


La celelalte curse, de 5 kilometri, 15 kilometri, 33 kilometri, 48 kilometri, 88 kilometri și 110 kilometri, au participat în total 1.100 de alergători.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)


Citește și:

Alergătorul Andrei Ene, de la CS Medgidia, perseverent în evoluția de la Bucovina Ultra Rocks




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii