Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:21 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de selecție la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ pentru formarea grupei 2014 (galerie foto)

ro

30 Jul, 2020 00:00 2929 Marime text
  • Acțiunile de selecție pentru grupa 2014 la Academia Hagi se derulează de trei ori pe săptămână. 
  • Antrenorul grupei 2014 este Bogdan Omeag.
  • Academia Hagi continuă să-și mărească numărul cluburilor partenere.
 
Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ organizează acțiuni de selecție pentru grupa copiilor născuți în anul 2014. Începând din 28 iulie, se organizează astfel de acțiuni, la terenul sintetic de la Hotel Iaki Mamaia, de trei ori pe săptămână (marțea, joia și sâmbăta), în fiecare zi de la ora 8.00.
Toți cei care doresc să se prezinte la selecții trebuie să aibă atât încălțăminte adecvată pentru terenul sintetic, cât și șort și tricou de culoarea albastru. Este obligatoriu ca toți copiii care se prezintă la selecții să dețină adeverință medicală (pentru sport de performanță) de la medicul de familie. Pentru înscrieri și informații suplimentare poate fi contactat antrenorul grupei 2014 de la Academia Hagi, Bogdan Omeag (0787.252.693).

Parteneriat și cu iSport Vâlcea 

Pe de altă parte, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ continuă să-și mărească numărul cluburilor partenere. Academia numărul 1 a României, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal, a semnat un parteneriat și cu iSport Vâlcea. La parafarea noului parteneriat au fost prezenți din partea grupării constănțene Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), Gheorghe Popescu (președinte FC Viitorul) și Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul), în vreme ce gruparea vâlceană a fost reprezentată de Bogdan Mihalache, Narcis Enăchescu, Alin Savu și Adrian Savu.
„Va fi o muncă uriașă pentru noi, dar foarte frumoasă“
„Mă bucur că reușim să ne mărim numărul colaboratorilor. Sunt convins că parteneriatul cu iSport Vâlcea va fi cu beneficii de ambele părți“, a declarat Pavel Peniu, citat de site-ul oficial al Academiei Hagi. „Noi, antrenorii de la iSport, vom avea responsabilitatea permanentă de a depista copiii talentați și de a-i trimite la clubul din Constanța. Va fi o muncă uriașă pentru noi, dar foarte frumoasă. Avem deja un copil la Academia Hagi și sunt convins că vor mai ajunge și alții acolo“, a afirmat Bogdan Mihalache, coordonatorul clubului iSport, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Academia Hagi

Citește și:
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii