Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța Studentul Daniel Vasile, trei medalii la Campionatul European de karate (GALERIE FOTO)

ro

08 May, 2023 16:18 1411 Marime text

Noi rezultate deosebite într-o competiție sportivă internațională pentru un student al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ din Constanța.

Este vorba de studentul plutonier Daniel Vasile, de la Facultatea de Inginerie Marină, care a participat cu succes la ediția a 13-a a Campionatului European de Karate, competiție organizată de Federația Mondială de Shotokan (WSF), la Kranevo, în Bulgaria.

Daniel Vasile a obținut trei medalii în competiția seniorilor, argint în proba kumite WKF (categ. -84 kg) și bronz la Shobu Ippon Kumite (categ. -84 kg) și Kata individual. 
 

„Deși se apropie cu pași repezi de finalul studiilor de licență, student plutonier Daniel Vasile de la Facultatea de Inginerie Marină - Academia Navală “Mircea cel Bătrân” ține pasul și cu întrecerile sportive. Felicitări și mult succes, atât la competițiile sportive viitoare, dar și la examenul de diplomă!“, se menționează pe pagina de Facebook a instituției de învățământ superior.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii