Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța Studentul Costin Ghețu, medaliat din nou la Jiu Jitsu Brazilian, la „Cupa Danubius“

ro

01 Mar, 2023 12:42 1278 Marime text
 

Studentul plutonier Costin Ghețu, de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, a urcat din nou pe podium la o competiție internațională de Jiu Jitsu Brazilian.
 
Este vorba de „Cupa Danubius”, ediția a IX-a, care s-a desfășurat la Brăila și care a reunit sportivi din România și din Ucraina.
 
La finalul competiției, studentul Academiei Navale s-a clasat pe locul 3.
 
Într-o altă competiție, desfășurată pe finalul lui 2022, Costin Ghețu a participat, alături de sportivi din întreaga lume, la turneul internațional „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, la care a obținut locul II, pierzând finala la decizie.
 
Totodată, anul trecut, studentul ANMB s-a numărat și printre competitorii de la ediția precedentă a „Cupei Danubius“, de la Brăila, la Ju Jitsu Brazilian, și a urcat pe podium la toate cele patru categorii la care a luat startul, ocupând un loc unu, două locuri doi și un loc trei.
 

„Costin Ghețu îmbină într-un mod fericit școala cu pregătirea sportivă permanentă în cadrul bazei sportive a Academiei Navale și nu ratează nicio competiție unde poartă cu mândrie echipamentul cu însemnele școlii în care se formează pentru viitoarea carieră de ofițer în Forțele Navale Române. În ce constă secretul succesului său la toate competițiile la care participă? Rigoare și dorința de a se autodepăși. Felicitări și mult succes atât la competițiile sportive viitoare, cât și la pregătirea pentru examenul de diplomă pe care îl va susține în vara anului 2023!“, s-a arătat pe pagina de Facebook a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

 
Sursa foto: Facebook (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“)

Citește și:
 
Jiu-Jitsu
Luptătorul Costin Ghețu, student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, pe locul doi la „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, competiție internațională (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii