Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A plecat în Israel Prinţesa Constanţei nu renunţă la prima dragoste (galerie foto)

ro

21 Feb, 2013 20:00 12695 Marime text
05_printesa.jpgFosta atletă Corina Corolevschi este o domnişoară de succes. La 23 de ani şi jumătate, are tot ce-şi doreşte. A vizitat o sumedenie de ţări şi locuri exotice din lumea întreagă, colţuri de rai de care unii nici nu au auzit. Familia sa are o situaţie financiară strălucită, însă Corina vrea să fie pe propriile picioare. S-a stabilit în Bucureşti, are o firmă şi a urmat trei facultăţi.

Viaţa e atât de frumoasă pentru Corina Ioana Corolevschi! De o frumuseţe răpitoare (blondă cu ochi albaştri), tânăra se bucură trăind şi trăieşte bucurându-se. Fostă atletă constănţeană, lansată în lumea afacerilor, Corina este un spirit activ, căruia îi place să experimenteze şi să cunoască. Este mereu în mişcare, studiază şi călătoreşte.

În atletism a lăsat destul de multe în urmă. Este campioană balcanică şi multiplă campioană naţională, la mai multe probe de viteză şi ştafetă. Printre realizările sale sportive se numără şi doborârea câtorva recorduri naţionale, însă o accidentare serioasă a îndepărtat-o de linia performanţei, domnişoara hotărând să renunţe definitiv la activitatea competiţională, în urmă cu mai mult de un an. Timp de opt ani, Corina a lucrat cu antrenorul Cătălin Ganera, sub bagheta căruia a crescut şi s-a împlinit ca atletă, iar în ultimii doi ani s-a pregătit cu Cecilia Gevat şi cu Alin Larion.

Are Bentley şi BMW

printesa_intertitlu1.jpgFamilia fostei atlete beneficiază de o situaţie financiară deosebită, de aceea pentru părinţi nu a fost un efort deosebit în a-i face cadou o limuzină de lux, un Bentley, cu care Corina făcea senzaţie prin Constanţa şi la stadionul „Farul", unde mergea la antrenament. I se spunea „campioana cu Bentley" sau „Dol". Tinerei nu i-a plăcut însă niciodată să fie etichetată ca „fată de bani gata". A vrut mereu să fie independentă, pe picioarele sale, şi să realizeze ceva în viaţă prin forţe proprii. Alături de fratele ei, are o firmă de imobiliare şi turism, cu sediul la Piteşti. Terminând-o cu sportul, Corina s-a mutat la Bucureşti, unde şi-a canalizat energiile pe mai multe planuri. Pe lângă administrarea afacerii, s-a dedicat şi studiilor. A absolvit trei facultăţi: „Litere", „Turism" şi „Educaţie Fizică", ultima la Braşov, „pentru că i-a plăcut foarte mult oraşul". De altfel, programul universitar încărcat a fost un alt motiv, alături de accidentare, pentru care a renunţat la atletism. „La un moment dat, am avut, într-o perioadă scurtă, Naţionale la atletism şi trei licenţe de susţinut la facultate, astfel că m-am lăsat de sport, pentru că nu mai aveam timp să mă pregătesc la un nivel înalt", povesteşte Corina. În prezent, urmează un masterat în limba engleză, în comunicare de afaceri, la Turism. La un moment dat, s-a pus problema să renunţe la prima sa dragoste auto, Bentley-ul, întrucât era prea costisitor. „Maşina mă termina psihic, mai ales în coşmarul rutier din Bucureşti. Are un consum enorm, dar nu am putut să mă despart de ea, m-am obişnuit cu ea. I-am adus şi unele modificări şi am păstrat-o. Dar pentru Bucureşti mi-am mai achiziţionat un autoturism, un BMW X5", spune fosta sportivă, care este într-un du-te-vino permanent, cu drumuri la Piteşti şi, o dată pe lună, la Constanţa, pentru că i se face dor de ai săi.

A absolvit Şcoala de televiziune „Tudor Vornicu"

printesa_intertitlu2.jpgÎntr-o perioadă, Corinei i se aprinseseră călcâiele după televiziune, astfel că, acum doi ani, a urmat un curs în acest sens, la Şcoala de televiziune „Tudor Vornicu" din Bucureşti, secţia „Editorial Artistic". În perioada de practică, a fost reporter şi la Realitatea TV. „Pe parcurs, mi-am dat seama însă că acest domeniu nu mi se potriveşte, că nu-i de mine. Eu sunt mai timidă şi nu îndrăzneam să-l abordez, ca să dau un exemplu, pe primarul general al capitalei, Sorin Oprescu. Am participat şi la o conferinţă de presă la Turul Ciclist al României, însă acolo am fost mai în largul meu, doar era vorba de lumea sportului", arată Corina, care nu s-a îndreptat în carieră în domeniul TV.

În Bahamas s-a simţit ca-n Rai

printesa_intertitlu3.jpgDe călătorii va rămâne aproape însă toată viaţa. Îi plac la nebunie. Să cutreiere lumea şi să descopere mereu ceva nou sunt două dintre marile sale pasiuni. În Statele Unite ale Americii se simte ca acasă. „Probabil că am acest sentiment şi întrucât sunt născută pe 4 iulie, de Ziua Naţională a SUA. Îmi place să-mi serbez ziua de naştere şi cea a numelui în străinătate, în ultimii ani oscilând între SUA şi Franţa. Ultima dată, am petrecut două zile foarte drăguţe la Paris, alături de câteva prietene. De asemenea, în Bahamas m-am simţit ca-n Rai. E un loc superb. Cine are posibilitatea, să nu rateze acest spaţiu mirific", mai spune Corina, care nu a pierdut nici locaţii exotice precum Bora Bora, Cancun sau Mauritius. La New York sau la Miami este de-a casei. De altfel, poza de fond a profilului ei de pe Facebook este o imagine a Empire State Building. Corina se simte atât de bine în străinătate şi pentru că poate vorbi uşor cu cei întâlniţi. Fosta sportivă cunoaşte cinci limbi străine (engleză, spaniolă, franceză, turcă şi germană), la unele dintre ele meditându-se de mică. „Îmi place foarte mult să cunosc limbi străine. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni afară având acest avantaj", arată tânăra, care, aseară, a plecat într-o nouă călătorie, în Israel. „Merg pentru relaxare. Voi vizita şi Mormântul Sfânt", a spus constănţeanca.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii