Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost stabilită data meciului din Cupa României Axiopolis Cernavodă - SSC Farul

ro

23 Aug, 2018 11:01 2396 Marime text
Faza a treia a etapei naţionale a Cupei României la fotbal, ediţia 2018/2019, aduce faţă în faţă, pe stadionul „Trust“ din Cernavodă, echipele Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a) şi SSC Farul Constanţa (nou promovată în Liga a 2-a).
 
Partida se dispută miercuri, 29 august, de la ora 17.30, într-o singură manşă, eliminatorie.
 
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.
 
În această etapă a competiţiei se joacă 21 de meciuri, participând cele 28 de câştigătoare ale fazei a II-a şi 14 echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligilor a 2-a şi a 3-a. 
 
SSC Farul şi Axiopolis s-au întâlnit şi în sezonul trecut al Ligii a 3-a, când au evoluat în seria secundă a campionatului.

Echipa constănţeană, care avea să promoveze la final în Liga a 2-a, a învins atunci de două ori Axiopolis, 3-1 pe teren propriu şi 1-0 la Cernavodă.

Sperăm să ne luăm revanşa pentru cele două înfrângeri din ediţia trecută şi să arătăm că nu întâmplător ne-am clasat pe locul patru în Liga a 3-a. Oricum, meciul de Cupă va fi unul deschis. Noi avem ca obiectiv să ajungem cât mai sus şi să ne duelăm cu o echipă de Liga 1, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.

 

Ca toate jocurile în care se duelează echipe din acelaşi judeţ, şi acesta va fi unul disputat. Axiopolis e o echipă redutabilă, care a avut un parcurs foarte bun în sezonul trecut, însă, având în vedere şi diferenţa de categorie competiţională, cred că noi avem prima şansă de a merge mai departe. Sperăm la un parcurs cât mai lung în Cupă, ceea ce ne va ajuta suplimentar la pregătire şi omogenizare, a spus Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.


Sursa foto; ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii