Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 dintre spectatorii de la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac, fotbalişti într-un amical surpriză!

ro

13 Apr, 2018 00:00 2888 Marime text
11 dintre spectatorii de la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac, de sâmbătă, 14 aprilie, vor juca într-un amical surpriză! Derby-ul pentru promovarea în Liga a 2-a se joacă pe stadionul „Farul“, de la ora 17.00, iar SSC Farul îi invită pe spectatori să păstreze biletul de intrare la partidă.
 
Aceasta deoarece luni, 16 aprilie, va fi efectuată extragerea celor 11 serii de bilete câştigătoare, „iar 11 dintre dumneavoastră vor avea ocazia de a participa, în săptămâna 23 - 27 aprilie, la un meci amical 11 contra 11, în compania unei echipe formate din componenţii staff-ului tehnic al SSC Farul şi foşti fotbalişti farişti! Vă urăm mult succes!“, după cum se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.
 
Preţul unui bilet este de 5 lei, acces general, iar copiii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită. Biletele s-au pus în vânzare ieri şi se găsesc în următoarele puncte: la clubul din str. Primăverii, de dimineaţa, până seara; la standul SSC Farul din Centrul Comercial VIVO! Constanţa (Maritimo), între orele 13.00 - 20.00; la Dorally Mall, standul 171, între orele 10.00 - 20.00.   .  
 
În ziua meciului, va exista un punct de vânzare unic, în faţa tribunei oficiale a Stadionului Farul (acces din Strada Primăverii).

SSC Farul a anunțat și că, la meciul de sâmbătă, va amenaja la stadion și Family Zone!

Dragi constănţeni, 

Suporter Spirit Club Farul Constanţa are plăcerea de a vă informa că, pentru meciul de sâmbătă, 14 aprilie, ora 17:00, cu Progresul Spartac 1944, vom amenaja pentru prima dată o zonă dedicată familiei - “Family Zone”.

Aceasta va fi amplasată la Tribuna A, în sectorul care se învecinează cu Peluza Nord (cea fara tabela). Family Zone este dedicată tuturor suporterilor care doresc să asiste la meci însoţiţi de copii. După cum ştiţi, toţi copii cu vârsta de până la 14 ani beneficiază de intrare gratuită!

Pe lângă vizionarea jocului cei mai tineri suporteri, care vor încuraja echipa fanion a Dobrogei din Family Zone, vor fi implicaţi şi în alte activităţi interactive sau concursuri cu premii.


Învăţăm copiii să iubească FARUL!, este mesajul SSC Farul.

Confruntarea SSC Farul - Progresul 1944 Spartac e foarte importantă în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, la care cele două adversare de sâmbătă sunt principalele candidate. Echipa de pe litoral e prima în clasament, iar Progresul 1944 Spartac ocupă locul secund, ambele echipe având câte 48 de puncte, dar „marinarii“ deţin atuul golaverajului, +47 (66-19) faţă de +42 (61-19). În tur, Progresul 1944 Spartac s-a impus cu 7-0!
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Azi s-au pus în vânzare Biletele la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac se dau ca pâinea caldă! (galerie foto)
 
Ghid pentru suporteri Biletele de intrare la partida SSC Farul - Progresul 1944 Spartac se pun în vânzare joi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii