Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:54 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghid pentru suporteri Biletele de intrare la partida SSC Farul - Progresul 1944 Spartac se pun în vânzare joi

ro

11 Apr, 2018 15:38 1462 Marime text
SSC Farul Constanţa a anunţat că biletele de intrare la partida de sâmbătă, cu Progresul 1944 Spartac, se pun în vânzare joi, 14 aprilie.

Clubul constănţean le-a oferit spectatorilor care vor să vină la meci şi un set de informaţii utile pentru derby-ul de pe stadionul „Farul“.

Stimaţi suporteri, în vederea desfăşurării în bune condiţii a meciului revenirii pe Stadionul “Farul”, vă comunicăm următoarele:

• BILETELE vor fi puse în vânzare începând de mâine, 12.04.2018, la următoarele puncte de vânzare:

1. la Secretariatul clubului de la Stadionul “Farul” (minihotel), etajul 1 în intervalul orar: 10-14; 
2. la Standul S.S.C. Farul din Centrul Comercial “VIVO!” Constanţa (Maritimo), între orele 15-20.
În ziua meciului, va exista un punct de vânzare unic, în faţa Tribunei Oficiale a Stadionului “Farul” (acces din Strada Primăverii). Preţul unui bilet este de 5,00 lei, acces general, iar copii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită.

• PĂSTRAŢI BILETUL DE JOC PENTRU CONCURS! Luni, 16 aprilie, va fi efectuată extragerea celor 11 serii de bilete câştigătoare, iar 11 dintre dumneavoastră vor avea ocazia de a participa, în săptămâna 23 – 27 aprilie, la un meci amical 11 contra 11, în compania unei echipe formată din componenţii staff-ului tehnic al SSC Farul şi foşti fotbalişti farişti! Vă urăm mult succes!

• ACCESUL SUPORTERILOR se va realiza începând cu ora 15:30, exclusiv dinspre Strada Primăverii, după cum urmează: 

1. la Tribuna “A” prin cele două intrări, de o parte şi de alta a Tribunei oficiale; 
2. la Peluza Sud, prin poarta de acces situată la baza stâlpului de nocturnă cel mai apropiat de tabela de marcaj.
Pentru a evita aglomeraţia produsă la meciul cu Pescăruşul Sarichioi, rugăm respectuos toţi suporterii să se prezinte la stadion cel puţin cu o oră înainte de startul partidei, pentru derularea procedurilor de control corporal sumar şi verificare a documentelor de acces.

• PĂSTRAŢI CURĂŢENIA! Vă rugăm să respectaţi munca suporterilor şi voluntarilor care au participat la ecologizare. Evitaţi, pe cât posibil consumul seminţelor, iar, la plecare, depozitaţi deşeurile în sacii de gunoi care vor fi puşi la dispoziţia dvs.

• RESPECTAŢI INDICAŢIILE FORŢELOR DE ORDINE ŞI ALE REPREZENTANŢILOR FIRMEI DE PAZĂ. Vă reamintim că accesul în arenele sportive cu recipiente din sticlă sau plastic, indiferent de conţinutul acestora este interzis de legislaţia în vigoare. Vă asigurăm că tâşnitorile existente în toate sectoarele sunt în stare de funcţionare!

Vă mulţumim pentru înţelegere! Promovăm împreună!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, este comunicatul SSC Farul.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii