Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Sorana Carstea este in cadere libera

ro

05 Oct, 2009 15:47 1573 Marime text

sorana.jpgRezultatele foarte slabe înregistrate în Asia, acolo und ea fost eliminată în runda inaugurală la Beijing, Seul şi Tokio, au costat-o scump pe tenismena numărul unu a României.

Sorana Cârstea ocupă locul 36 în ierarhia WTA, cu 8 poziţii mai jos faţă de săptămâna precedentă, în timp ce Dinara Safina se menţine pe primul loc în acest top.

În topul publicat pe site-ul forului internaţional, utoarea româncă este Alexandra Dulgheru, care a coborât la rândul ei două locuri, până pe 59, în timp ce Raluca Olaru a pierdut şase poziţii şi este pe 77. Singura româncă rămasă pe acelaşi loc este Monica Niculescu, numărul 78 mondial, după ce şi Edina Gallovits a pierdut o poziţie şise aflăpe locul 93.

În ierarhia de dublu, cel mai bine clasată continuă să fie Monica Niculescu, numărul 29 mondial, cu un loc mai jos faţă de săptămâna trecută, urmată de Sorana Cârstea, care a avansat două poziţii, până pe 43. Edina Gallovits a urcat la rândul ei două locuri şi este numărul 80. Raluca Olaru a ieşit din top 100, după ce a pierdut 11 locuri şi e numărul 104 mondial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii