Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I) Moraes, un bun national

ro

01 Jul, 2010 19:35 1428 Marime text
mitica.jpgPreşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a calendarului sezonului 2010/2011 al Ligii I, că din câte a auzit brazilianul Junior Moraes va ajunge la Rapid, iar în cazul în care atacantul va confirma la gruparea giuleşteană, atunci acesta ar trebui naturalizat, informează Mediafax.

"Rapida făcut transferuri bune şi ştiu că se bate să îl ia pe Moraes. După părerea mea e celmaitare jucător din România. El şi cu puştiul din atacul CFR-ului, Traore. Dacă dă randament la Rapid, ar trebui să îl naturalizăm, că are 23 de ani. Am înţeles că transferul său s-a perfectat astăzi de dimineaţă. Nu ştiu dacă e adevărat, dar eu aşa am auzit. Rapidul acum are un antrenor foarte dornic de performanţă şi are, în sfârşit, iar conducători", a spus Dragomir.

Cu toate acestea, preşedintele FCRapid, Dinu Gheorghe, a negat, joi, perfectarea transferului atacantului brazilian."Din păcate preţul lui Moraes creşte în loc să scadă. Iar noi nu ne putem abate de la oferta pe care am făcut-o Bistriţei. Şi aşa e destul de mare pentru fotbalul românesc, mai mult nu putem face", a precizat Dinu Gheorghe.

Întrebat dacă ar fi benefic unschimbde jucători între Dinamo şi Rapid în ceea ce îi priveşte pe mijlocaşii Ianis Zicu şi Ştefan Grigorie, Dragomir a răspuns:"Nu zic nimic, nu mă interesează. Şi dacă se perfectează transferul pe cine ajută?".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii