Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Visezi la o nuntă perfectă? CCINA Constanţa şi Maritimo Shopping Center te invită la Târgul Maritimo Mariaj

ro

31 Jan, 2013 23:08 3334 Marime text
CCINA_Targul_de_nunti.jpgCamera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, alături de Maritimo Shopping Center, invită constănţenii la Târgul Maritimo Mariaj, vor vor putea găsi o mare de oferte şi servicii pentru nunta perfectă. Evenimentul se va desfăşura între 1 şi 3 februarie, la Maritimo Shopping Center.

Prin acest eveniment, CCINA îşi propune să creeze o alternativă în domeniu, atât pentru furnizorii de servicii, cât şi pentru clienţii din acest domeniu. „Împreună, vă oferim experienţa organizatorilor, dar şi cadrul funcţional de care beneficiază, care vor impune Târgul Maritimo Mariaj pe harta evenimentelor naţionale în domeniu", a precizat preşedintele CCINA, Mihai Daraban.

CCINA_afis.jpgAşadar, viitorii miri şi naşi vor găsi la Târgul Maritimo Mariaj mai multe agenţii care promit să se ocupe de organizarea evenimentului, bijuterii, servicii foto-video, sonorizări, orchestre, interpreţi, dar şi cursuri de dansuri pentru cei care vor să cucerească invitaţi cu un vals sau tangou. Tinerele care încă nu au găsit rochia potrivită, o vor putea la acest târg. Tot aici pot fi achiziţionate bijuteriile, verighetele, dar şi costumul pentru ginerică. Cei care nu au găsit locaţia pentru nuntă, o pot face tot aici, unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai restaurantelor din oraş, ai sălilor pentru nunţi, ai firmelor de catering. De la evenimentul aşteptat de viitorii miri nu vor lipsi nici saloanele de înfrumuseţare, florăriile şi agenţiile de turism, care vor veni cu propuneri pentru luna de miere.

CCINA Constanţa este o instituţie cu largă experienţă în organizarea de evenimente, inclusiv pe tematica manifestărilor din acest domeniu. Târgul pentru nunţi de la Maritimo reprezinta o prima manifestare din anul 2013 în ceea ce priveşte promovarea produselor şi a serviciilor dedicate nunţilor, urmând ca în luna aprilie să fie organizată a 10-a ediţie a prea bine cunoscutului „Târg pentru nunţi", târg ce va fi organizat la Centrul de Afaceri EuroLitoral.

Maritimo Shopping Center Constanţa este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduieşte peste 130 de chiriaşi, o zonă de restaurant şi cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber. Dispune de o parcare generoasă, ce asigură accesul uşor şi confortul vizitatorilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii