Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce-i nemulţumeşte! Revolta pensionarilor constănţeni (galerie foto)

ro

08 Aug, 2013 00:00 1923 Marime text
Îi vezi jucând table, dame, şah sau doar stând la o bârfă pe băncile din parcurile municipiului. Sunt pensionarii constănţeni, care se adună în fiecare seară la Cluburile deschise de Primăria Constanţa în parcuri.

Până aici toate bune şi frumoase. Dar... acum câteva zile, la Clubul de vară al pensionarilor amplasat în parcul din faţa Teatrului de Operă şi Balet din municipiul Constanţa, a apărut un afiş ciudat. Ciudat, deoarece acesta interzice accesul copiilor în aceste cluburi. Ni s-a părut şi mai ciudat, dacă ne gândim la faptul că bunicii sunt cei care ies la plimbare cu nepoţii, mai ales în zilele de vacanţă. 

Reprezentanţii municipalităţii Constanţa ne-au explicat şi misterul afişului cu pricina. „Am primit mai multe reclamaţii de la pensionarii care vin la aceste cluburi fără copiii. Ei s-au plâns că micuţii fac gălăgie, ţipă, aleargă şi în consecinţă, nu pot socializa între ei în linişte. De aceea, am venit în întâmpinarea lor şi am luat această decizie. Pensionarii vin la aceste cluburi să se relaxeze, să uite de gălăgie şi de alte obligaţii”, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii