Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius, atractivă pentru artişti După Trăistariu, şi Gloria Melu-LaLa Band va învăţa la Constanţa

ro

25 Sep, 2012 01:00 6260 Marime text

lala_band_gloria-melu_1.jpgDupă Mihai Trăistariu, care a devenit, în 2011, student la cea mai mare universitate din Dobrogea, iată că şi un membru al trupei LaLa Band a decis să descifreze tainele actoriei la malul mării.

Potrivit rezultatelor admiterii la sesiunea din septembrie la Universitatea Ovidius, Gloria Florentina Melu (membră a trupei Lala Band) a devenit studentă la Facultatea de Arte, specializarea Artele Spectacolului (Actorie). Ea a devenit studentă la forma de studii „fără taxă".

Gloria Melu şi „Pariu cu viaţa"

Înainte de a ajunge în LaLa Band, Gloria Melu a fost în grupul Allegretto. La 8 aniGloria Melucânta pentru românii din Chicago. Mica vedeta TV a mers în nenumărate turnee, iar la 14 ani se poate lăuda că a cântat, alături de Allegretto, pe numeroase scene ale lumii. Pe lângă pasiunea pentru cântat, Gloria Melu adoră să schieze, face karate şi iubeşte marea. A început să cânte la 5 ani, iar în primul ei turneu alături de Allegretto şi-a pierdut paşaportul. S-a îndrăgostit de India şi îşi doreşte ca LaLa Band să ajungă să cucerească întreaga lume. „Să fiu parte din LaLa Band e cu totul altceva.În formaţia Allegretto cânta toată lumea acelaşi lucru, aici suntem fiecare cu personalitatea şi vocea", spune Gloria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii