Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un director general din cadrul CJC îşi caută de lucru

ro

22 Jan, 2014 00:00 2544 Marime text
Pe site-ul de recrutare bestjobs este postat şi CV-ul Feliciei Tăicuţu, care este director general în cadrul Consilului Judeţean Constanţa(http://www.bestjobs.ro/taicutu.felicia). Din acesta, aflăm că directorul Direcţiei Economico-Financiare a CJC doreşte să colaboreze în cadrul unui proiect cu o instituţie publică din judeţ. Este dispusă la călătorii de până la 25% din program.
 
Potrivit CV-ului, Felicia Tăicuţu este director general în cadrul CJC din decembrie 2011. În perioada iunie 2011 – decembrie 2011 a fost consilier financiar-contabil tot în cadrul CJC. În calitate de consilier s-a ocupat de întocmirea şi verificarea documentelor financiar-contabile, acordarea vizei de control financiar preventiv la nivelul CJC,

întocmirea şi verificarea situaţiilor financiare lunare, trimestriale şi anuale la nivelul CJC, urmărirea încasării veniturilor la nivelul CJC, evidenţa programului Cornul şi laptele. Între decembrie 2009 şi iunie 2011 a fost economist la Inspectoratul de Stat în Construcţii Sud-Est. Felicia Tăicuţu a mai lucrat la Inspectoratul Teritorial în Costrucţii Constanţa, director adjunct la Direcţia Financiară din cadrul Primăriei Constanţa (ianuarie 2000 - noiembrie 2001), director economic Direcţia Buget-Finanţe, Primăria Constanţa (septembrie 1996 - decembrie 1999), CJC (noiembrie 1991 - martie 1994), inspector specialitate, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa (septembrie 1991 - noiembrie 1991). A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti şi un master în Finanţe şi Asigurări. „Am experienţa muncii în echipă. Ulterior am continuat să-mi consolidez această experienţă în timpul desfăşurării activităţii de control alături de colegii din echipele de control. Sunt comunicativă, mă adaptez uşor, sunt animată în permanenţă de perfecţionare şi auto perfecţionare. Am capacitatea de a coordona şi de a administra proiecte şi bugete dobândite în timpul desfăşurării activităţii de inspector specialitate în cadrul serviciului de control financiar de gestiune şi din cel de director economic. Am o bună experienţă a managementului de proiecte şi al echipei dovedită în cadrul activităţilor întreprinse în decursul activităţii mele”, mai spune Felicia Tăicuţu în CV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii