Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de Coyote Ugly! (galerie foto)

ro

14 Oct, 2013 00:00 4676 Marime text
Cu un an în urmă,  povestea barului din filmul Coyote Ugly devenea realitate în Constanţa.

Prima licenţă  din România a acestui faimos bar se deschidea acum un an, la Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân, colţ cu strada Decebal. Clubul face parte din grupul de localuri Genessis – Coyote.
Ca şi la deschidere, petrecerea de un an a fost întreţinută de animatoarele care sunt cunoscute pentru atmosfera fantastică pe care o creează: dansează pe bar, cântă şi prepară băuturi.

Muzica la fel de bună ca întotdeauna şi alcoolul în cantităţi considerabile au demonstrat că seara de joi este perfectă pentru petrecut în cluburi.
Petrecăreţii au avut de ”respectat” un dress-code: cine avea un obiect vestimentar de culoare roşie primea tortul şi şampania din partea casei!

Deşi a început târziu, distracţia a ţinut până spre dimineaţă. 
Primul club "Coyote Ugly Saloon" din lume a fost inaugurat în data de 27 ianuarie 1993, la New York, extinzându-se rapid în alte 13 locuri în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa, în Germania, Rusia, iar de un an de zile în România. Povestea fondatoarei a fost una de succes, aşa că a ajuns şi la Hollywood, într-un film în care joacă şi manechinul Tyra Banks. Liliana Lovell spune: "O barmaniţă care a lucrat pentru mine în New York a scris un articol despre experienţa ei. După ce au citit materialul, reprezentanţii unei echipe de producţie de la Hollywood m-au contactat şi astfel s-a născut colaborarea pentru film".

Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/CoyoteUglySaloonRomania
Site oficial Coyote Ugly Saloon: http://www.coyoteuglysaloon.com/romania
Rezervări: 0756 153 653 sau contact@coyoteuglysaloon.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii