Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trasee turistice comune Schimb de experienţă pentru promovarea zonei Năvodari-Balcic

ro

23 May, 2014 00:00 1817 Marime text
Primăria Năvodari împreună cu partenerii săi din Institutul European pentru Turism Cultural EUREKA din Bulgaria au organizat, în perioada 15-16 mai, la Năvodari, un schimb de experienţă în cadrul proiectului „Centru transfrontalier de afaceri în turism şi activităţi conexe - Piaţa de peşte şi produse din peşte“, finanţat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007- 2013.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cei 20 de reprezentanţi din sectorul turistic din ambele ţări partenere au discutat despre importanţa realizării unor trasee turistice comune zonelor implicate în proiect, dar şi despre avantajele care trebuie exploatate şi problemele ce trebuie rezolvate pentru promovarea zonei Năvodari-Balcic.

De asemenea, au fost vizitate unităţi de cazare din Năvodari, printre care şi Tabăra Năvodari. Evenimentul a avut ca obiectiv schimbul de experienţă dintre cele două zone partenere, pentru împărtăşirea bunelor practici în domeniul turistic şi pentru identificarea posibilităţilor de promovare a zonei Năvodări-Balcic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Balcic. 23 May, 2014 10:23 Numele este Balcic.