Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:27 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari dă asigurări Parcarea de 100 de locuri din zona blocurilor ANL, gata în două săptămâni

ro

18 Nov, 2015 00:00 1859 Marime text


Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează de zor la amenajarea parcării de pe strada Pescăruşului, în zona blocurilor ANL.
 
„Se lucrează la parcarea de peste 1.000 mp, care va cuprinde peste 100 de locuri. Aceasta va fi situată pe strada Pescăruşului, în zona blocurilor ANL. Sperăm ca în două săptămâni să fie gata“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL, Liviu Stan.
 
Potrivit acestuia, valoarea lucrării se ridică la suma de 100.000 de euro. De asemenea, directorul societăţii ne-a informat că au fost plombate mai multe străzi din zona centrală a oraşului Năvodari, zona Mamaia Sat, zona Depozitului 10. „Din cauza ploilor şi a traficului greu în carosabil, s-au format mai multe gropi, pe care le-am plombat“, mai spune directorul societăţii. În acest context, Liviu Stan a mai ţinut să menţioneze că angajaţii societăţii au pietruit strada Speranţei şi au amenajat cu pavele intrările în mai multe blocuri din oraş, în special în zona Taşaul.

Va participa la licitaţia pentru asfaltarea străzii Ceferistului  

Primăria Năvodari a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa eliberarea acordului de mediu pentru proiectul „Asfaltare strada Ceferistului şi alei din strada Ceferistului“. Prin urmare, după ce toate avizele vor fi obţinute, SC Termica Distribuţie Năvodari SRL va participa la licitaţia pentru asfaltarea străzii menţionate. „Sper să câştigăm, deoarece avem costuri mici“, a punctat directorul societăţii, Liviu Stan.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii