Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari a mai bifat o realizare Pe ultima sută de metri în finalizarea parcării de o sută de locuri

ro

05 Sep, 2013 00:00 1570 Marime text
În maxim două săptămâni, locuitorii oraşului Năvodari, care au casele pe străzile Rândunelelor şi Pescăruşului vor avea la dispoziţie peste o sută de locuri de parcare.
 
„Deja am demarat lucrările de asfaltare a zonei cuprinse între străzile Rândunelelor şi Pescăruşului, lângă blocurile R5, R4 şi Punctul Termic 8. Am început asfaltarea parcării care va avea peste o sută de locuri. Tot aici amenajăm şi un parc pe o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi. Costurile totale ale proiectului se ridică la suma de 500.000 de lei”, a declarat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu. Acesta a mai precizat că parcul va avea alei de promenadă, bănci, o fântână arteziană, dar şi un loc de joacă pentru copii cu leagăne şi tobogane. „În spatele blocurilor R5, R4 a fost o zonă cu garaje pe care le-am demolat.

Aici va fi gata parcare, care ocupă circa patru mii de metri, plus un loc de joacă şi un părculeţ pentru cei din zonă”, a mai adăugat directorul Alexandru Manu. Parcul va avea în jur de 1300 de metri, cu fântână arteziană, bănci şi loc de joacă pentru copii. O altă grijă a societăţii Termica Distribuţie Năvodari este continuarea verificării sistemelor de termoficare din oraş, pentru ca sezonul rece să nu-i prindă nepregătiţi sau cu unele ţevi sparte. „Pe parcursului sezonului cald am continuat pregătirile pentru sezonul rece al anului. Am verificat reţelele de termoficare din oraş şi traseele. Conductele corodate au fost fi înlocuite. De altfel, au fost remediate toate avariile minore pe care le-am găsit", a mai spus directorul societăţii Termica Distribuţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii